REAKCIJE IZ ALBANIJE

'Nismo željeli izvući Dinamo, a najviše strahujemo od Pjace!'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
'Nismo željeli izvući Dinamo, a najviše strahujemo od Pjace!'
07.08.2015.
u 15:00
– Nitko u klubu nije sretan ovakvim izborom, svi su htjeli BATE Borisov ili APOEL
Pogledaj originalni članak

Marko Radas odjednom je postao "osoba dana" u Zagrebu. Iskusni branič albanskog prvaka Skënderbeua u ekskluzivnom razgovoru za Goal.com poželio je dvoboje s Dinamom u play-off fazi Lige prvaka, a danas su mu kuglice u Nyonu to i omogućile.

– Iskreno, presretan sam! Ne znam kada sam bio ovako uzbuđen, vjerojatno ne još od dana kada mi je žena bila trudna. Baš sam htio da dobijemo Dinamo, da protiv voljenog kluba zaigram u Maksimiru pred svojim prijateljima, ali i svojom obitelji – kazao je za Goal.com i Marko Radas, pa nadodao:

– Nitko u klubu nije sretan ovakvim izborom, svi su htjeli BATE Borisov ili APOEL. Shvaćam ih, BATE nas je prošle sezone izbacio u 2. pretkolu Lige prvaka, mnogi su sada željeli revanš. Ali, dobili smo Dinamo.

Gdje ste pratili ždrijeb?

– Haha, u autu! Vozim se sa suigračima prema Tirani gdje nas u srijedu očekuje dvoboj Superkupa. I cijelo vrijeme sam na stranicama Uefe pratio ždrijeb. Kada sam vidio, stvarno nisam mogao vjerovati. Oduševljen sam. Ma kao malo dijete.

OK, kako biste podijelili uloge favorita?

– Joj, teško mi je o tome govoriti. Rekao bih da je situacija danas 70-30 za Dinamo. I to najviše jer modri u posljednje vrijeme ne igraju bajno. Ali, svi smo svjesni njihove kvalitete, znamo da nas očekuju teški dvoboji.

Od koga vam prijeti najveća opasnost?

– Od svih. Pratim Dinamo redovito, sve znam o njima. Najjači igrač u posljednje vrijeme svakako je Marko Pjaca, i brat me baš upozorio na njega. No, znate kako je s modrima, uvijek vas može 'zaj....' netko drugi. Tu su Soudani, Fernandes, Henriquez, Rog... sve je moguće.

>> Cijeli intervju pročitajte na Goal.com

>> Dinamo izvukao najlakšeg mogućeg protivnika – albanski Skënderbeu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cluesblues
cluesblues
15:21 07.08.2015.

ne brini…mi imamo "velikog trenera" zokija koji je igrac vise za svakog protivnika...