Massimiliano Allegri:

Trebaju nam golovi protiv Cityja, a i malo sreće ne bi škodilo

Foto: 'ALESSANDRO GAROFALO'
Trebaju nam golovi protiv Cityja, a i malo sreće ne bi škodilo
14.09.2015.
u 23:26
'Kada si odličan u obrani, tada dobivaš krila i igraš bolje u napadu. Od 22 igrača imamo deset novih i jedino što trenutno trebamo je vrijeme.'
Pogledaj originalni članak

Juventus je prošle sezone igrao finale Lige prvaka, međutim Massimiliano Allegri ne stavlja nikakav pritisak na svoju poprilično izmijenjenu momčad, koja je loše krenula u sezonu.

- Manchester City? Jedni su od favorita natjecanja. Mi ćemo morati pokazati dosta hrabrosti, odigrati besprijekorno u zadnjoj liniji, a i nužno nam trebaju golovi. A i malo sreće ne bi škodilo - rekao je trener "stare dame" pa nastavio:

- Kada si odličan u obrani, tada dobivaš krila i igraš bolje u napadu. Od 22 igrača imamo deset novih i jedino što trebamo sada je - vrijeme.

Gianluigi Buffon je, unatoč besprijekornom iskustvu, maksimalno uzbuđen.

- Veselim se sudaru sa Cityjem koji ima nevjerojatne igrače. Imaju jedno sedmoricu, osmoricu napadački orijentiranih igrača koji mogu konkurirati za pet najboljih u Europi.

>> Evo što je trener Allegri zbog Mandžukića napravio u momčadi Juventusa

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
rikavac
23:56 14.09.2015.

pa kako ko ce ti dat golove? Pa zar nisi kupio napadaca svjetske klase?