MAJSTORIJA

Mateo Kovačić pokazao zašto ga želi Barcelona

Foto: Press Association/Pixsell
Mateo Kovačić pokazao zašto ga želi Barcelona
11.05.2015.
u 15:43
Mateo se proslavio driblingom kojim je na mjestu izbacio dva igrača Lazija.
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Intera nad Lazijom. Hrvatski veznjak okrenut leđima asistirao je Hernanesu za pobjednički gol u 84. minuti (2:1).

Mateo se proslavio i driblingom kojim je na mjestu izbacio dva igrača Lazija te pokazao da se velika Barcelona s pravom zanima za njega.

>> Kovačić asistirao za pobjednički pogodak Intera protiv Lazija

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Abcda
Abcda
18:22 11.05.2015.

Mora vise poduzimati , igra previse ziceraski. Mozda mu Mancini ne da ...

HL
HV_LAKI102
21:07 11.05.2015.

Zvjezda je rodena,Kovacic mora imati stalno mjesto u Repki,naj jaci je dribler i tehnicar u nasoj repki.Uvodenjem starijeg provjerenog kadra u igru izbornik Kovac pravi naj vecu gresku,jer tad sva igra pada na pleca Modrica kojeg protivnicki igraci nemilosrdno tuku i ozljeduju ga tako da mora mjesecima pauzirati.Nastavili se ovakva praksa i dalje Real nece vise pustiti Modrica da igra za repku,jednostavno bit ce uvjek povrjeden i nespreman kad nastupa nasa repka,i to sa pravom.Isto tako i Mandzukic je neucinkovit ,nema skim da kombinuje,nema kvalitetnih lopti,Olic je isluzeni vojnik,njemu je dovoljno 15 minuta da igra i to kad je rezultat povoljan,nema malog Mesija-Halilovica koji mora dobiti bar jedno poluvrjeme,dosta je bezveznog lutanja,ocekujemo medalju na EP,ali ako nastavimo po starom ispascemo opet u prvom krugu,a onda, adio!!

DH
dalibor.hren
17:20 11.05.2015.

"Asistencija" je na pamet, panično izbačena lopta!