NOVINARI IH RAZOTKRILI

Tajni sastanak propao, doznalo se da Barcelona želi Matea Kovačića!

Foto: Reuters/Pixsell
Tajni sastanak propao, doznalo se da Barcelona želi Matea Kovačića!
07.05.2015.
u 23:26
Nije ovo prvi put da se spominje transfer hrvatskog reprezentativca u Barcelonu. Blaugrana ne može ovog ljeta dovoditi igrače, zbog Fifine zabrane transfera, ali to ne sprečava Katalonce da pripremaju teren za prijelazni rok dogodine.
Pogledaj originalni članak

Barcelona je opasno zagrizla za Matea Kovačića! U Barceloni su se sastali sportski direktori katalonskog i milanskog kluba, Ariedo Braida i Pietro Ausilio, a glavna tema bio je upravo hrvatski reprezentativac! Tako barem navodi ugledni Sky Sports.

Nije ovo prvi put da se spominje transfer hrvatskog reprezentativca u Barcelonu. Blaugrana ne može ovog ljeta dovoditi igrače, zbog Fifine zabrane transfera,  ali to ne sprečava Katalonce da pripremaju teren za prijelazni rok dogodine.

U Interu je jedino sigurno da argentinski napadač Mauro Icardi nije na prodaju. Nerazzurri imaju ambicije dovesti skupe igrače, a preduvjet za to je prodaja jednog od najvećih klupskih dragulja - Matea Kovačića.

>> Barcelona opet gledala Kovačića i šalje ponudu: "Pred njim je budućnost"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MO
mojazemlja
00:53 08.05.2015.

Laž.Traže Duju Čopa!

Avatar germanikus
germanikus
07:09 08.05.2015.

Ma koji Kovačić ...Barcelona želi pod svaku cijenu Slovenca Janeza Krampla!To je budući Messi!

MA
Majur
08:58 08.05.2015.

Barca ili Arsenal su ekipe za njega... tamo se cijeni tehnika brzina i moć driblinga, a ne sputava kao kod trube Mancini-ja...