THE SUN

Mateo Kovačić u egzodusu napušta Chelsea? Plavci će prodati polovicu momčadi zbog gubitaka

Foto: Mark Pain
Mateo Kovačić u egzodusu napušta Chelsea? Plavci će prodati polovicu momčadi zbog gubitaka
16.04.2023.
u 12:02
Jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije mogao bi promijeniti klupsku destinaciju, engleski mediji ovakav epilog najavljuju već duže vremena
Pogledaj originalni članak

Engleski prvoligaš Chelsea potrošio je u prijelaznom roku oko 600 milijuna funti na pojačanja u zimskom prijelaznom roku, ali situacija je daleko od idealne. Momčad bilježi loše rezultate, u Premiershipu su daleko od vrha ljestvice, dok su u Ligi prvaka pred ispadanjem nakon što su poraženi od Reala 0:2 u prvom četvrtfinalnom ogledu. 

Američki biznismen Todd Boehly je odlučio kako mora prodati nekolicinu igrača kako bi pokrio velike financijske gubitke, a jedan od igrača na toj listi je i Mateo Kovačić, piše britanski The Sun. Mason Mount trebao bi predvoditi pravi ezgodus na ljeto, a njega i Kovačića, N'Golo Kante također se sprema napustiti Stamford Bridge. 

Također, očekuju se odlasci Christiana Pulišića, Hakima Ziyecha i Pierra-Emericka Aubameyanga koji nisu pokazali da su pojačanja, a primaju ogromnu plaću Nadalje, Chelsea se planira riješiti igrača poniklih u akademiji, Conor Gallagher i Ruben Loftus-Cheek imena su koja bi mogla biti prekrižena u kadrovskoj križaljci za sezonu 2022/2023. 

Podsjetimo, za veznjaka Hrvatske ranije se raspitivali Milan i Juventus, ali i Manchester City da bi se pojavila priča o novom ugovoru u Chelseaju. Priča je prema Englezima dobila svoj završetak i kapetan Kovačić će uskoro napustiti London. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.