KLJUČAN IGRAČ

Mbappe bi mogao biti spreman za PSG protiv Bayerna, Parižani imali probleme s rezultatom

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
Champions League - Paris St Germain Training
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
Ligue 1 - Montpellier v Paris St Germain
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
Champions League - Paris St Germain Training
13.02.2023.
u 20:13
Porazio ih je Marseille Igora Tudora, da bi onda izgubili od Monaca. Neymar je rekao kako bi bilo sjajno da se Kylian vrati.
Pogledaj originalni članak

Kylian Mbappe trebao bi biti u momčadi PSG-a za prvi dvoboj osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Bayerna, najavio je trener pariške momčadi Christophe Galtier. Utakmica se u Parizu igra ovog utorka, od 21 sat, a prije nekoliko dana bilo je gotovo sigurno da ponajbolji igrač PSG-a neće biti u sastavu.

„Još nije posve sigurno hoće li Mbappe biti u momčadi te ukoliko bude hoće li zaigrati od prve minute. U nedjelju je radio individualno, a u ponedjeljak je obavio trening s ostalim igračima. Izgleda dobro, ali o svemu ćemo odlučiti u posljednjih trenutak“, rekao je Galtier.

Mbappe je imao problema s ozljedom lijevog bedra te se na startu spominjalo tri tjedna stanke. No, oporavak je prošao znatno brže od očekivanog i Mbappe bi mogao prijetiti bavarskoj momčadi.

Zbog brojnih izostanaka i ozljeda PSG je na negativan način obavio posljednja dva dvoboja. Prvo je ispao u domaćem Kupu nakon poraza 1-2 kod Marseillea, sastava kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, dok je potom u prvenstvu poražen kod Monaca 1-3.

„Mbappe mi je rekao kako se osjeća dobro i to su super vijesti za nas. Bilo bi sjajno kada bi se našao na terenu u utorak barem određeno vrijeme“, rekao je Brazilac Neymar o svom suigraču.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.