PSG - MONACO 2:0

Mbappe s dva pogotka završio Kovačev niz od devet susreta bez poraza

Foto: BENOIT TESSIER
Mbappe s dva pogotka završio Kovačev niz od devet susreta bez poraza
12.12.2021.
u 23:04
PSG sada vodi na ljestvici s 45 bodova, čak 13 više od Marseillea koji se probio na drugo mjesto gostujućom pobjedom protiv Strasbourg sa 2-0
Pogledaj originalni članak

U derbiju 18. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na Parku prinčeva pobijedio Monaco Nike Kovača sa 2-0, a oba gola je zabio Kyljan Mbappe.

Kovač je prošle sezone dva puta iznenadio PSG (2-0, 3-2), no ovga puta nije išlo. Premda su gosti već u trećoj minuti imali sjajnu priliku, no Sofiane Diopje pogodio lijevu stativu.

PSG je poveo u 12. minuti golom Kyliana Mbappea iz kaznenog udarca. Djibril Sidibe je stao na nogu Angela di Marije, a sudac Benoit Bastiena nakon VAR provjere pokazao na bijelu točku. Mbappe je bio siguran realizator protiv svog bivšeg kluba.

Sjajni francuski napadač je u posljednjim trenucima prvog dijela zabio i svoj drugi gol na utakmici. Fofana je "prodao" loptu na sredini terena, Messi je povukao kontru, te asistirao Mbappeu koji je zabio za 2-0.

Prvi je to poraz Monaca u posljednjih devet nastupa u svim natjecanjima.

PSG sada vodi na ljestvici s 45 bodova, čak 13 više od Marseillea koji se probio na drugo mjesto gostujućom pobjedom protiv Strasbourg sa 2-0.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.