Redsi ga opet zovu

M'Bia: Rakitić je fantastičan, on je naš Lionel Messi

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
M'Bia: Rakitić je fantastičan, on je naš Lionel Messi
25.04.2014.
u 12:43
- Ivan nam je izuzetno važan, on je naš Leo Messi. On je fantastičan igrač koji radi razliku na terenu svojim slobodnim udarcima, može sjajno dodati, otići prema naprijed i sjajna je osoba
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić novom je sjajnom partijom u dresu Seville zaludio nogometni svijet. Odlična forma koju održava tijekom cijele sezone privlači potencijalne kupce, a engleski mediji tvrde da je nakon jučerašnje utakmice Liverpool još jače "zagrizao".

S druge strane, navijači Seville po forumima hvale Raketu, ali ga i mole da ostane u klubu i sljedeće sezone. Njegova uloga u klubu je neprocjenjiva, a istaknuo je to i njegov suigrač Stephane M'Bia, strijelac vodećeg pogotka u jučerašnjoj utakmici.

- Ivan nam je izuzetno važan, on je naš Leo Messi. On je fantastičan igrač koji radi razliku na terenu svojim slobodnim udarcima, može sjajno dodati, otići prema naprijed i sjajna je osoba.

>>Rakitić igrač utakmice: Podijelio je novu nogometnu lekciju!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SV
sven222
17:19 25.04.2014.

fantastična partija ali novinari to ne dižu u nebesa kao prosječnu partiju Modrića... ipak on ne daje Mamiću postotak kao Modrić pa zato i ne piše se o njemu naručenim tekstovima...kako Raketa igra to je stvarno fenomenalno...gotovo u svakoj akciji Seville on je uključen...on je puno bolji od Modrića i važniji za svoju ekipu....da budemo jasni Modrić je jako puno postiga jer ipak ne igra svatko u Realu...