ADRIA TOUR

Među njima i trener Novaka Đokovića! Otkrivamo imena ostalih zaraženih u Zadru

Foto: Instagram
Marco Panichi (skroz lijevo)
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Đoković svladao Ćorića na teniskom turniru Adria Tour u Zadru
22.06.2020.
u 10:01
Novak Đoković nije pristupio testiranju jer ne osjeća simptome. On se danas, zajedno s obitelji, vraća u Beograd gdje će se javiti svom liječniku
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Zadru testirano 22-oje ljudi, onih koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženim bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom i koji su se dobrovoljno javili na poziv zadarskoga Stožera civilne zaštite. Od njih 22-oje 19 je bilo negativno, a troje je pozitivno.

Neslužbeno doznajemo da je među njima i naš tenisač Borna Ćorić, a preostala dvojica su Dimitrovljev trener Christian Groh i kondicijski trener Novaka Đokovića Marco Panichi.

Novak Đoković nije pristupio testiranju jer ne osjeća simptome. On se danas, zajedno s obitelji, vraća u Beograd gdje će se javiti svom liječniku.

Svima onima koji su u Zadru bili negativni propisana je obvezna dvotjedna izolacija

>>>> Pogledajte što je Ćorić rekao o nastupu na US Openu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

AU
austrougarskigeneral
10:22 22.06.2020.

prerarno je za publiku bilo jasam to dmah rekao,virus nije nestao samo se smirio i onda podivljao, to ce se desiti na nogometnim utakmicama,publici zabraniti da bude na stadionu

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
10:27 22.06.2020.

Politički komentari su potpuno nepotrebni. Kratko i jasno, publici nije mjesto na tribinama. Njemci rekli do 01.11. nema ništa od publike. I točka. Svaki daljnji komentar je suvišan!

MA
maximinimax
10:11 22.06.2020.

Jesi li ponosan Gorane Ivaniševiću?