PORAZ U RUSIJI

Medveščak torpediran, Krošelj u prvoj trećini primio četiri gola

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Krošelj
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Medveščak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Medveščak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Medveščak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Medveščak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Medveščak
12.11.2015.
u 19:39
Po medvjede koban je bio ulazak u utakmicu i indisponiranost vratara Gašpera Krošelja koji je primio četiri pogotka u prvoj trećini, te ga je potom zamijenio Danny Taylor.
Pogledaj originalni članak

Hokejaši Medveščaka u svom su 31. nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli poraz s rezultatom 2:5 (1:4, 1:0, 0:1) na gostovanju kod Torpeda u Nižnjem Novgorodu.

Po medvjede koban je bio ulazak u utakmicu i indisponiranost vratara Gašpera Krošelja koji je primio četiri pogotka u prvoj trećini te ga je potom zamijenio Danny Taylor

Slovenskog čuvara mreže redom su svladali Linus Videll (0:49), Danil Iljin (14:18) i Sergej Kosticin (17:45, 18:30). Shaone Morisonn (18:57) do kraja prvog dijela uspio je smanjiti na 4:1, a Tomaš Mertl (26:47) sredinom drugog pogodio je za 4:2, ali bliže od toga Medveščak se nije uspio približiti. Za konačnih 5:2 praznu mrežu medvjeda pogodio je Kaspars Daugavinš (59:56).

Sa 45 osvojenih bodova Medveščak se i dalje nalazi na petom mjestu Zapadne konferencije, ali sada ima čak devet bodova manje uz dvije odigrane utakmice više od četvrtog Torpeda.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u subotu kada u Dom sportova stiže Sjeverstalj.

>> KHL kaznio Medveščak zbog duga od četiri milijuna kuna!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
ziko555
06:35 13.11.2015.

Od kad su izisli iz regionalne lige ne pratim ih vise. Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu.