DRUŽENJE U SUBOTU

Medvjedi 'poklanjaju': 59. utakmica samo za navijače

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Medvjedi 'poklanjaju': 59. utakmica samo za navijače
13.03.2014.
u 16:22
Bit će tu i dodjela Medveščakovih nagrada 'brkatim timovima' koji su tijekom studenog sudjelovali u Medveščakovom The 1st Bearstache Challengeu uzgajajući svoj brk. Bilo je pet 'brkatih timova', a svaki tim se sastojao od jednog igrača i jednog navijača.
Pogledaj originalni članak

U subotu 15. ožujka u Ledenoj dvorani Doma sportova od 17:00 do 18:15 sati povodom završetka premijerne sezone u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, Medvjedi će 'odigrati' posljednju utakmicu, utakmicu sa svojim najvjernijim suputnicima kroz sezonu, s navijačima. Riječ je o već tradicionalnom druženju i klizanju navijača i igrača Medveščaka.

Medvjedi su odigrali 58 nezaboravnih KHL utakmica, ovu 59. poklanjaju vama! Stoga vas pozivamo da tu 59 'utakmicu' obilježimo i na poseban način, da zajedno napravimo veliku virtualnu galeriju s ovog zajedničkog druženja. Svoje fotografije s druženja objavljujte koristeći hashtag simboličnog naziva #medvescak59.

Ulaz na druženje u Domu sportova je slobodan (ulazi se na glavni ulaz)! U Ledenoj će biti organizirano i iznajmljivanje klizaljki za druženje s Medvjedima na ledu. Kuponi za najam klizaljki kupuju se na blagajni male dvorane Doma sportova (zapadna strana, ulaz koji koriste gostujući navijači na Medveščakovim utakmicama), cijena najma klizaljki je 15 kuna par. Oni malo manje spretni na ledu moći će svoje fotografije s najdražim Medvjedima i autograme dobiti u predvorju Doma sportova.

Na početku druženja navijačka udruga Medveščaka Sektor B dodijelit će svoje godišnje nagrade za najbolje igrače po izboru članova udruge. Nagrade Sektora B prijašnjih su sezona, u vrijeme kada su Medvjedi igrali u EBEL-u, osvojili Robert Kristan, Ryan Kinasewich i Frank Banham za Igrača godine, nagrada 'Nada sezone' pripala je igračima Mislavu Blagusu, Dominiku Kanaetu i Ivanu Šijanu, dok su za 'Najsrčanijeg igrača' bili izabrani Miroslav Brumerčik, Alan Letang i Tom Zanoški.

No to nije sve. Bit će tu i dodjela Medveščakovih nagrada 'brkatim timovima' koji su tijekom studenog sudjelovali u Medveščakovom The 1st Bearstache Challengeu uzgajajući svoj brk. Bilo je pet 'brkatih timova', a svaki tim se sastojao od jednog igrača i jednog navijača: Sticks & Staches (Mark Katic i Vitomir Lucić), Undercover Brothers (Mark Dekanich i Marko Gabud), Magic Bears (Saša Martinović i Bruno Grošić), The Ice Stars (Luke Walker i Marko Radanović), The Truckers (Matt Murley i Jakov Perković).

Za vrijeme završnog druženja u Domu sportova, svi posjetitelji imat će priliku ostvariti pogodnosti u Fan Shopu Zig Zag.

Druženju će prethoditi zatvoreno klizanje za članove Medveščak Kids Cluba.

>> Sezona je gotova, Medveščak izgubio i četvrti dvoboj protiv Leva (2:3)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.