Hokej na ledu

"Medvjedi" protiv Bečana idu po prekid crnog niza

Foto: 'Renato Brandjolica/Vecernji list'
"Medvjedi" protiv Bečana idu po prekid crnog niza
20.11.2009.
u 09:40
Hokejaši Medveščaka večeras u 19.15 sati u Ledenoj dvorani dočekuju Vienna Capitalse. "Medvjedi" su ove sezone već dvaput gubili od Bečana (5:1, 5:2), no u petak bi mogli iskoristiti to što gosti u Zagreb stižu bez čak osmorice ozlijeđenih igrača (Gratton, Lakos, Tropper, Ofner, Doležal, Rotter, Reiner i M. Rodman).
Pogledaj originalni članak

Medveščaku se u sastav nakon oporavka od viroze vraća slovački branič Miroslav Brumerčik, a i dalje nedostaju Mato Mlađenović i Luka Žagar. Prvi put će se u zapisniku EBEL lige naći i vratar druge momčadi Gašper Krošelj koji je nedavno dobio hrvatsku putovnicu.

Pobjeda je za sastav Enija Sacilotta gotovo imperativ jer devetoplasirana Olimpija zaostaje samo bod, pa je "medvjedima" i te kako potrebno prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u EBEL-u. U Medveščaku vjeruju u pune tribine i njihovo gromoglasno navijanje. Ostali parovi 24. kola: Alba - Linz, RB Salzburg - Graz, KAC - Olimpija, Jesenice - Villach 3:4. Poredak: Graz 36, Linz 35, Vienna Capitals 31, Villach (+1) 28, RB Salzburg 26, KAC 25, Alba 25, Medveščak 19, Olimpija 18, Jesenice (+1) 11.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.