Danas s navijačima

Medvjedi uvjerljivo najgledaniji klub

Foto: 'nph / EXPA / G. Steinthaler'
Medvjedi uvjerljivo najgledaniji klub
10.03.2011.
u 10:45
Medveščak je uvjerljivo najgledaniji klub lige, pogotovo na domaćem ledu. Čak 225.800 navijača gledalo je 29 domaćih utakmica medvjeda (prošle sezone 202.000)
Pogledaj originalni članak

Drugi na ljestvici je KAC sa 129.000, a 3. Vienna s dvostruko manje gledatelja od medvjeda - 112.000. Hokejaši Medveščaka svojim će se navijačima barem malo odužiti večerašnjim druženjem na klizalištu Doma sportova, od 19 do 19.30 sati.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.