Arena Ice Fever

Medvjedi ''zaposlili'' studente FPZG-a

Foto: KHL Medveščak
Medvjedi ''zaposlili'' studente FPZG-a
30.12.2011.
u 14:30
Studenti će biti zaduženi za komunikaciju i aktivaciju sadržaja na klupskim društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Skorašnji početak hokejskog spektakla Arena Ice Fever presented by PAN povod je sklapanja službene suradnje Ureda za odnose s javnošću KHL Medveščaka Zagreb i studenata smjera novi mediji Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu pod vodstvom prof. Domagoja Bebića!

Dvanaest studenata Fakulteta političkih znanosti ususret i tijekom Arena Ice Fevera  bit će zaduženo za komunikaciju i aktivaciju sadržaja na klupskim društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, Youtubeu, 4squareu. Oni će istovremeno video i fotoprilozima te porukama na društvenim mrežama pokušati javnosti  prenijeti sve bitne informacije o događaju – od informacija o pripremi događaja do njegove finalne realizacije, odnosno do trenutka kada će hokej napustiti Arenu, informacije o momčadi zagrebačkih medvjeda i gostujućih momčadi. Ujedno će u svojim porukama, video i fotoprilozima te komunikaciji s navijačima putem klupskih društvenih kanala pokušati prenijeti "emocije" navijača dok se pripremaju za odlazak na događaj i dok prate samu utakmicu u Areni.
 
Prof.dr.sc. Domagoj Bebić s Fakulteta političkih znanosti i mentor studenata sa smjera novi mediji izjavio je:

– Ovo je jedinstvena prilika za mlade studente da rade za poznat i uspješan sportski kolektiv na jednom od najvećih sportskih događaja u državi te da su u stalnom kontaktu s medijskim i komunikacijskim profesionalcima. Ideja za ovaj projekt proizašla je prvotno iz naše ljubavi prema zagrebačkim medvjedima, a zatim iz želje da studenti u praksi primjene sve što su naučili u teoriji. Iznimna nam je čast surađivati s jednim velikim sportskim klubom kao što je KHL Medveščak Zagreb i profesionalcima koji vode njihov ured odnosa s javnošću.
 
Dvanaest studenata koji će sudjelovati u ovom projektu suradnje jesu: Vedran Tolić, Nikola Puharić, Igor Živković, Franjo Zajec, Martin Novosel, Teuta Mihili, Petra Kovačević, Vlatko Škrlin, Romana Sedak, Petra Latin, Vlatka Šelimber i Marija Volarević.
 
Studenti Fakulteta političkih znanosti uzbuđeni su zbog ponuđene prilike i raduju se suradnji te vjeruju da je ovo za njih odlična praksa i prilika da budu izravno uključeni u jedan veliki projekt i da doznaju koja je stvarna uloga ureda za odnose s javnošću, ali i moć i važnost društvenih mreža u organizaciji ovako velikog događaja..
 
Danas točno u podne studenti su preuzeli Medveščakove društvene kanale  i započeli sa svojim aktivnostima!

Hokejski spektakl Arena Ice Fever presented by PAN održava se od 8. do 22. siječnja u Areni Zagreb, a zagrebački će medvjedi odigrati 7 EBEL utakmica: 8. 1. protiv slovenskih Acroni Jesenica, 10. 1. protiv mađarske Sape, 13. 1. protiv KAC Klagenfurta, 15. 1. protiv momčadi austrijskog Villacha, 17. 1.  protiv slovenske Tilia Olimpije, 20. 1. protiv salzburškog Red Bulla, dok je posljednja utakmica 22. 1. kvalifikacijska utakmica za doigravanje.


Ulaznice se prodaju po cijeni od 50, 70 i 100 kuna uz brojne pogodnosti za kupnju većeg broja ulaznica i ulaznica za više utakmica u TISAK MEDIA Centrima, Atlasovim poslovnicama, ZIG ZAG Fan Shopu (Teslina 6, Zagreb), Unicefovoj trgovini (Ilica 8, Zagreb), EVENTIM Ticket Shopu (Jurišićeva 2, Zagreb) i na www.eventim.hr .

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.