Veliki kompliment

'Kakav MSN, Rakitić, Busquets i Mascherano su prave zvijezde Barcelone!'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Kakav MSN, Rakitić, Busquets i Mascherano su prave zvijezde Barcelone!'
13.05.2015.
u 16:00
Rakitić, Busquets i Mascherano su prave zvijezde jer odrađuju sav prljav posao. Napad ne bi mogao dobiti nikoga da nemaju pomoć veznog reda i obrane, koja odrađuje svoj posao besprijekorno
Pogledaj originalni članak

Izbornik BiH Mehmed Baždarević u kolumni za Goal.com objašnjava zašto će Juventus izbaciti Real: Jedini igraju bezobrazno, a imaju i klasu.

"Juventus sigurno može ući u finale, to sam govorio još prije dva mjeseca! Imaju odličnu momčad i imaju nešto što drugi nemaju: znaju kvariti igru, biti bezobrazni, a imaju i igrače koji mogu donijeti prevagu. Njihove zvijezde nisu ništa lošije od Realovih, niti igraju manje spektakularno, osim što su podcijenjeni i u tome vidim njihovu šansu.

Utakmica Bayerna i Barcelone bila je odlična za gledanje, s obzirom na to da je bila riješena neke rezultatske neizvjesnosti. Malo je teško bilo za očekivati da će Bayern stići 0:3, iako je sjajno krenuo, ali poznavajući njihov mentalitet, jasno je bilo da će pokušati. Oni su jednostavno išli do kraja i bilo im je bitno pobijediti zbog sebe, zbog publike i svih navijača. Borili su se za pobjedu i svi od njih moraju učiti. 

Rakitić, Busquets i Mascherano su prave zvijezde jer odrađuju sav prljav posao. Napad ne bi mogao dobiti nikoga da nemaju pomoć veznog reda i obrane, koja odrađuje svoj posao besprijekorno. Da, napad pravi razliku, ali bez dobre baze, bez dobre i pravovremene lopte prema naprijed, sva genijalnost Messija, Suareza i Neymara bila bi nevidljiva." 

Mehmed Baždarević istaknuo je i što je presudilo u srazu Bayerna i Barcelone te čime ga je oduševio Suarez, a to pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr

>>Rakitićev drugi finale zaredom: Sada želimo osvojiti Ligu prvaka!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
Diosiario
19:25 13.05.2015.

Sergio je najbolji zadnji vezni igrač na svijetu. Da je staviti njega, našeg Luku Modrića i još nekog veznjaka s boljim ofenzivnim sklonostima, recimo poboljšanu verziju Rodrigeza, to bi bilo nepobjedivo.