'ODLIČNA MOMČAD'

Meksiko se boji golgetera Mandže, seviljskog čarobnjaka Rakete i duše Madrida Luke

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Meksiko se boji golgetera Mandže, seviljskog čarobnjaka Rakete i duše Madrida Luke
13.02.2014.
u 19:58
- Hrvatsku ne treba podcjenjivati jer to je odlična momčad sa sjajnim igračima u svim linijama. Počevši od kapetana Srne preko Lovrena do trojca Mandžukić-Rakitić-Modrić - pišu Meksikanci o Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Meksički Goal.com svojim je čitateljima odlučio bolje predstaviti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, momčad s kojom će igrati u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

- Hrvatsku ne treba podcjenjivati jer to je odlična momčad sa sjajnim igračima u svim linijama. Počevši od kapetana Srne preko Lovrena do trojca Mandžukić-Rakitić-Modrić - pišu Meksikanci, koji tvrde kako će ima utakmica protiv nas, a ne Kameruna biti ključna na SP-u.

- Osvojili su i broncu na SP-u 1998. godine. Bit će nam teže nego prije četiri godine u skupini s Urugvajem, JAR-om i Francuskom - pišu Meksikanci koji su kao glavne zvijezde Hrvatske posebno predstavili Marija Mandžukića, Ivana Rakitića te Luku Modrića.

Golgeter Mandžukić

Mandžukić se pokazao kao jedna od najprofitabilnijih kupovina Bayerna. Ima visinu i jako je neugodan za braniče. Stalno pritišće obranu, odlično dodaje, a rođeni je strijelac.

Seviljki čarobnjak Rakitić

Rakitić je eksplodirao ove sezone u Sevilli. Igra sezonu karijere i motor je momčadi. Meksiko će trebati zaustaviti Rakitića, odnosno njegove lopte prema Mandžukiću u napadu.

Duša Madrida Modrić

Modrić možda nema statistiku kao Rakitić, ali ono po čemu se razlikuje od ostalih igrača je inteligencija, osobnost. Luka je motor, duša Real Madrida i Hrvatske. Lopta je kod njega sigurna, rijetko ju gubi. Njegova popularnost na Santiago Bernabeu raste poput požara jer savršeno povezuje obranu, vezni red i napad. Ove je sezone najbolji igrač Reala zajedno s Cristianom Ronaldom. Koji Meksikanac ga može zaustaviti, pitaju se meksički novinari u zaključku.

>> Modrić za Max!: Rakitić i ja nosit ćemo Hrvatsku u Brazilu
>> Hrvatska ostala 16. reprezentacija svijeta, BiH nam puše za vratom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.