Nakon poraza

Mertesacker napao Özila, Mesut se kasnije ispričao navijačima

Foto: Screenshot YouTube
Mesut Özil i Per Mertesacher
15.12.2013.
u 09:11
Bio sam jako uzrujan zbog rezultata, iako znam da sam trebao zahvaliti vam, znam da je to Arsenalova tradicija bez obzira na rezultat
Pogledaj originalni članak

Arsenal je jučer poražen od Manchester Cityja (3:6), a Mesut Özil na kraju utakmice odlučio je otići u svlačionicu bez da pozdravi navijače. No, kad je to zapazio njegov suigrač Per Mertesacker, dojurio je do Özila i očitao mu lekciju.

Međutim, njega to nije previše pogodilo, samo je produžio do svlačionice. Kasnije se na Facebooku ispričao navijačima.

"Oprostite što nisam zahvalio navijačima na kraju utakmice. Dosad ste bili briljantni prema meni, a znam da ste dugo putovali i potrošili dosta novca da biste nas podržali. Bio sam jako uzrujan zbog rezultata, iako znam da sam trebao zahvaliti vam, znam da je to Arsenalova tradicija bez obzira na rezultat.

>>City u sjajnoj utakmici razbio Arsenal sa 6:3!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.