LIONEL IPAK DOBRO

Messi je nakon ozljede i zaplakao

Foto: 'PAUL HANNA'
'Barcelona\'s Lionel Messi reacts after sustaining an injury in the final minutes of their Spanish first division match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid September 19,
Foto: ''
'messi_nnn_spo_200910'
Foto: ''
'messi1_nnn_spo_200910'
Foto: 'PAUL HANNA'
'Barcelona\'s Lionel Messi is carried away on a stretcher after sustaining an injury in the final minutes of their Spanish first division match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium
20.09.2010.
u 15:56
Tri tjedna pauzirat će Messi zbog ozljede, no možda se vrati čak i prije.
Pogledaj originalni članak

Dramatično je bilo u Barceloni, ali i širom svijeta, svi navijači Barce, Argentine, ali i štovatelji dobrog nogometa i vrhunskih igrača kakav je Lionel Messi, strahovali su za tog čarobnjaka.

Argentini nosi 200.000 €

Jer, start Ujfalušija bio je opasan iako isprva nije tako izgledalo. No, sudac je vidio, bio je na pravome mjestu i češki je igrač dobio izravni crveni karton.

– Snimka dovoljno govori o kakvom je startu riječ – prokomentirao je trener Barce Joseph Guardiola.

Zabrinuto je čekao liječničke nalaze i potom je mogao odahnuti. Messi je bio u dvije bolnice u Barceloni, obavio je sve detaljne preglede i nalazi nisu tako strašni. Gležanj mu nije stradao tako teško kako se strahovalo.

– Ništa nije slomljeno, došlo je do istegnuća ligamenata gležnja desne noge – priopćili su u Barceloni.

Predviđanja o povratku govore da bi brzo mogao na travnjak, najpesimističnije prognoze kažu da će pauzirati tri tjedna.

Imao je sreće, mogao je proći kao naš Eduardo koji još nije isti igrač kakav je bio prije uklizavanja Martina Taylora.

Sad se u Barci liječnička služba trudi skratiti Messiju oporavak. Sigurno će propustiti prvenstvene utakmice sa Sportingm iz Gijona i Athleticom iz Bilbaa, a neće igrati niti u Ligi prvaka protiv Rubina. Javio se i Argentinski nogometni savez, želi da Messi bude spreman do 8. listopada kada će Argentina igrati u Japanu. Jer, ne bude li igrao Messi, Argentinci će dobiti 200.000 eura manje za tu utakmicu. Da, surovi profesionalizam.

Petrić: Nije mi bilo lako

A da je surov uvjerio se posljednjih dana i Mladen Petrić, to što je prošlih sezona sjajno igrao i zabijao za HSV nije mu omogućilo da zadrži mjesto u udarnoj postavi i u novoj sezoni. Trener Veh posjeo ga je na klupu, no u nedjelju ga je Petrić spasio od sramote u gradskom derbiju, bombom je donio bod. I Kicker ga je, kao i strijelca za St. Pauli, ocijenio sjajnom dvojkom, njih su dvojica bili najbolji. Važan mu je to gol nakon što je u kolovozu već jednom nogom bio u Stuttgartu, nakon što ga je Veh poslao na klupu.

– Mladen je zabio lijep gol. I nema velikih problema između njega i mene, iako se tako često prikazuje – rekao je Armin Veh.

– Proteklih dana nije mi bilo lako, no pokušao sam pobjeći od toga – kaže Petrić.

Je li se izborio za udarnih 11 vidjet ćemo u srijedu kada HSV ugošćuje Mandžukićev Wolfsburg.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.