Nostalgija

Messi: Karijeru ipak neću završiti u Barceloni

Foto: DPA/PIXSELL
Messi: Karijeru ipak neću završiti u Barceloni
07.03.2013.
u 19:30
Messi se pred kraj karijere želi vratiti u rodnu Argentinu i zaigrati za Newell's Old Boys.
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi je za ESPN izjavio da karijeru ipak neće završiti u Barceloni, s kojom ima ugovor do 2018., nego u rodnoj Argentini, koju je napustio 2000. godine.

- Barcelona neće biti moj posljednji klub. Karijeru ću završiti u Newell\'s Old Boysima. Volio bih to jer za njih nikad nisam zaigrao na najvišoj razini - kaže Messi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:48 07.03.2013.

Onda bi Messi trebao otici sada u Argentinu jer za 10 god isto nece biti na najvisoj razini.

TO
tombston
19:58 07.03.2013.

je tako je to dok drugi sanjaju o realu i barceloni najbolji igrac sveta sanja o nekakvom malom klubu iz argentine-krv nije voda