PONAJBOLJI IGRAČ SVIJETA

Messi nahvalio Hrvatsku: 'Savršeno znaju što rade s loptom, bit će vrlo teška utakmica'

Foto: Carl Recine/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Dan nakon velike pobjede nad Brazilom Zlatko Dali? održao je konferenciju za medije
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina
Foto: Lee Smith/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina
10.12.2022.
u 21:36
- Hrvatsku vodi isti izbornik koji je bio i na prošlom SP-u. On dugo već vodi reprezentaciju. Svi se znaju vrlo dobro, zato su ovdje gdje jesu. Odlična su momčad i zaslužuju biti u polufinalu - rekao je predvodnik Argentine.
Pogledaj originalni članak

Prvi polufinalni par Svjetskog prvenstva u Kataru čine Hrvatska i Argentina. Vatreni su jučer u popodnevnom terminu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacili Brazilce, dok su Gaučosi na isti način s natjecanja navečer ispratili reprezentaciju Nizozemske. S Argentincima smo igrali i u Rusiji 2018., slavili smo s 3:0, ali ponovno moramo biti oprezni i u dvoboj ući maksimalno motivirani.

>> RAZBILI SMO SVE U STUDIJU! 'Plače Brazil, tako je to kad se podcjenjuje Hrvatska!'

Pogotovo zato što će se na drugoj strani terena nalaziti ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi. Danas 35-godišnji Leo nahvalio je hrvatsku reprezentaciju nakon što su izborili polufinale. Osobito naše vezne igrače.

- Bit će to vrlo teška utakmica. Hrvatska je pokazala svoju veličinu. Kao što ste mogli mogli vidjeti, s Brazilom su odigrali potpuno ravnopravnu utakmicu, a u nekim trenucima su bili čak i bolji zahvaljujući fantastičnim igračima koji savršeno znaju što rade s loptom, pogotovo tu mislim na vezni red - rekao je Messi.

Foto: Lee Smith/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil

Dotaknuo se i Zlatka Dalića

- Hrvatsku vodi isti izbornik koji je bio i na prošlom SP-u. On dugo već vodi reprezentaciju. Svi se znaju vrlo dobro, zato su ovdje gdje jesu. Odlična su momčad i zaslužuju biti u polufinalu.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IV
IvanHB1
06:55 11.12.2022.

Ponajbolji na svijetu je naš Luka

BO
Boromeus
22:44 10.12.2022.

Pazite momci! Ne misli ovako. Odahnuo je kad smo spržili Brazil

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
08:14 11.12.2022.

Priznajem da sam namjerno po svim portalima bio brutalno kritičan a sve i isključivo u svrhu da naše nabrijem, dam im dozu inata. Sada su se kritike nekako stišale i bojim se... Samo da ovu Argentinu preskočimo, mislim da tada osvajamo jer kad proradi taj inat Hrvatske za osvetom za poraz u Rusiji protiv Fancuske, eee... Uhhh koji bi to bio lom da postanemo svjetski prvaci a lako je moguće da budemo, u ligi nacija smo isto u polufinalu a pobijedili so upravo Francusku ... Ja bi da sam na Dalićevom mjestu pustio snimku slavlja sa trga nakon Rusije prije tekme sa Argentinom kako su ljudi klicali ŠAAAMPIONIIII, smatrali su poraz u finalu ravnim pobjedi a po volji,želji i htjenju tada a i sada su to zaslužili. P.S. ZLATKO I DEČKI, HRVATSKA ZA BOŽIĆNI POKLON ŽELI STATUU SVJETSKOG PRVAKA-skromni smo priznajte 😏