Tko je tu lud?

Messi tek treći najbolji sportaš Argentine!

Foto: 'LLUIS GENE'
Messi tek treći najbolji sportaš Argentine!
20.12.2012.
u 18:51
Čak 90 pogodaka u 2012. godini nije bilo dovoljno Lionelu Messiju da ga proglase najboljim sportašem Argentine. Napadač Barcelone nije ni drugi, već tek treći!
Pogledaj originalni članak

Argentinci su svojim najboljim sportašem proglasili boksača Sergija Martineza, svjetskog prvaka u srednjoteškoj kategoriji po WBC verziji, a drugo mjesto pripalo je Sebastianu Eduardu Crismanichu, zlatnom olimpijcu u te-kvon-dou (do 80 kilograma). Zanimljivo, Crismanich je hrvatskih korijena. Messiju za utjehu ostaje da je nominiran za najboljeg sportaša svijeta u svim najrelevantnijim svjetskim izborima.

Ispred Messija je i tekvondaš hrvatskog podrijetla S. E. Crismanich

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:01 20.12.2012.

Argentina ni je Hrvatska,tamo se biraju sportasi koji igraju doma,a ne vani,a kod nas Modric irac godine,pa Mandzukic.....a niti jedan ne igra doma,toje apsolutno nerealno,jer mi moramo birati decke(igrace)koji kod nas igraju,i placaju porez,a ne nek tamo "auslendere"birat,nekaih Njemacka,Spanija ...proglase najboljim igracima.

SE
serđo
20:07 20.12.2012.

vjerojatno biraju po tome što je napravio za njihovu izabranu vrstu ikad.