'ZASLUŽILI SMO VIŠE'

Messi: Tužni smo, bolno je ovako izgubiti

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Messi: Tužni smo, bolno je ovako izgubiti
14.07.2014.
u 08:30
– Dugo nismo bili u polufinalu i ponosni smo što smo uspjeli doći do finala. No, tužni smo jer smo zaslužili više. Napadači su propustili prilike koje su imali. Osjećamo se loše jer nismo uspjeli osvojiti naslov. Bolno je ovako izgubiti – rekao je Messi.
Pogledaj originalni članak

Kapetan Argentine Lionel Messi nije uspio podignuti trofej svjetskih prvaka, ali je za utjehu proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva. No, kaže da mu ta nagrada znači jako malo.

Dugo nismo bili u polufinalu i ponosni smo što smo uspjeli doći do finala. No, tužni smo jer smo zaslužili više. Napadači su propustili prilike koje su imali. Osjećamo se loše jer nismo uspjeli osvojiti naslov. Bolno je ovako izgubiti rekao je Messi.

Messi je naglasio i da je Njemačka imala dan više za odmor budući da je polufinale igrala u utorak.

Razlika od jednog dana je velika u ovoj fazi natjecanja.

Argentinac je ponovno povraćao na terenu, no čini se da je riječ samo o umoru.

Fizički sam dobro kao i ostali igrači.

>> Messi povraćao na travnjaku tijekom finala SP-a

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

AS
ante_slavonac
10:18 14.07.2014.

Daj šutite o suđenju,Neuer je samo išao na loptu ali samo zato što je čovjek grdosija i bez straha to izgleda brutalno.Vidite u tome je razlika između najboljeg i najgoreg vratara na ovom prvenstvu.U produžetcima je Argentina trebala dobiti najmanje dva isključenja.Prije par dana ste lijepo mogli pročitati da Messi sastavlja ekipu,da je glavni i čemu sada kuknjava jer Njemci igraju do kraja pa kako bude.Uglavnom zaslužena pobjeda i osvojeno prvenstvo.

Avatar think pink
think pink
09:13 14.07.2014.

"zaslužili" su više? - kako? gdje? čime? kada? - u sportu nema "zasluga" - vrednuje se samo trenutna izvedba.

KE
kentie
09:08 14.07.2014.

Leo svaka čast...al nisi ti mogo zabiti umjesto Higuaina i Palaccija...mislim da će Higuaina pratiti noćna mora od onog što je promašio...i kad loše krene, onda zaista loše ide..pa čak da Rizzoli ne sankcionira ono koljeno u zraku Neura što je i za penal i za crveni karton...i opet dolazimo do suđenja koje je "ubilo" ovo prvenstvo...počevši od Nishimure pa sve do Rizzolija....