Obožava svoj klub

Messi: U Barceloni želim igrati do kraja karijere

Foto: 'LLUIS GENE'
Messi: U Barceloni želim igrati do kraja karijere
07.01.2012.
u 17:50
Najbolji svjetski nogometaš, Argentinac Lionel Messi, u razgovoru za dnevnik Marcu izjavio je da u katalonskom klubu želi završiti karijeru.
Pogledaj originalni članak

– Nalazim se u najboljem klubu na svijetu i znam da nigdje drugdje ne bih bio ispunjen kao u Barceloni. Zato se nadam da ću ovdje ostati što dulje, dok im ne dosadim, a nadam se da se to nikada neće dogoditi – rekao je Messi i nastavio: – Ovdje pripadam jer sam se u Barceloni izgradio i kao nogometaš i kao čovjek.

Nahvalio je i svog trenera Guardiolu. – Nitko nas ne razumije kao on. Bio je nogometaš na vrhunskoj razini što je, mislim, silno potrebno da se postane odličan trener.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.