Prijateljski ogledi

Messija i Argentinu u Londonu čekaju Ronaldo i Portugal

Foto: Reuters
Messija i Argentinu u Londonu čekaju Ronaldo i Portugal
09.02.2011.
u 12:17
Pozornost bude i okršaji Francuska - Brazil, Njemačka - Italija, te Danska - Engleska, a Izrael je domaćin Srbiji.
Pogledaj originalni članak

Messi ili Ronaldo? U prvenstvu Španjolske sve je izvjesnije da će lovorike pobrati nezaustavljivi Argentinac sa svojom nezaustavljivom Barcelonom. A u srijedu ćemo vidjeti majstorije te dvojice genijalnih nogometaša u majicama svojih reprezentacija. Argentina i Portugal, naime, odmjerit će snage u Londonu (21 sat), na rasprodanom stadionu Emirates (kapacitet 60.335 gledatelja). Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, treba očekivati pravi spektakl...

U Dortmundu će se odigrati repriza polufinalnog okršaja sa SP-a 2006. godine, Njemačka će pokušati uzvratiti Italiji za ondašnji bolni poraz (0:1) u produžetku. Dodajmo da će Brazilac Thiago Motta debitirati za - Italiju.

Obnovljena Francuska ugostit će Brazil, francuska javnost očekuje da će novi igrači u reprezentaciji isprati sramotu sa SP-a u JAR-u.

Englezi gostuju u Danskoj, a naši suparnici u kvalifikacijskoj skupini za EP 2012. također igraju, najzanimljiviji će svakako biti ogled Izrael - Srbija. Na Cipru će se sučeliti Gruzija i Armenija, u Turskoj igraju Letonija i Bolivija, dok će Grčka ugostiti Kanadu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
16:51 09.02.2011.

Dobitni parovi i sigurne oklade, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

DR
dragogera
15:31 09.02.2011.

nema tu messi ili ronaldo.messi je bolji i kraj,a portugal moze i da pobijedi i messi ce opet biti bolji.pa to je vec toliko puta dokazano,da vec nvinari postaju smjesni s tim pitanjem.