OPORAVIO SE

Messiju sjajno ide u SAD-u: Zabija kao na traci, a njega momčad je vodeća

Foto: DANIEL BECERRIL/REUTERS
CONCACAF Champions Cup - Quarter Final - Second Leg - Monterrey v Inter Miami
Foto: Nathan Ray Seebeck/REUTERS
MLS: Atlanta United FC at Inter Miami CF
03.10.2024.
u 12:00
Argentinac, koji se nedavno vratio s dvomjesečne pauze zbog ozljede, ove je sezone skupio 17 golova i 15 asistencija u 17 ligaških utakmica.
Pogledaj originalni članak

Inter Miami je u srijedu u Ohiju svladao domaći Columbus Crew s 3-2, a dva gola zabio je Lionel Messi i to je momčadi s Floride donijelo prvo mjesto u prvenstvu MLS-u na kraju regularne sezone.

Inter Miami tako osvaja "supporters' shield", naziv trofeja koji se dodjeljuje momčadi s najboljim rezultatom na kraju prvenstva, ali prije play-offa koji će odlučiti prvaka od 23. listopada.

Na travnjaku aktualnog prvaka Columbus Crewa 37-godišnji Messi je postigao prva dva pogotka za Inter, jedan iuz igre u 45. minuti i drugi iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena.

Argentinac, koji se nedavno vratio s dvomjesečne pauze zbog ozljede, ove je sezone skupio 17 golova i 15 asistencija u 17 ligaških utakmica.

Crew je smanjio na 2-1 u prvoj minuti  drugog poluvremena zahvaljujući pogotku Diega Rossija, a samo dvije minite kasnije Luis Suarez je zabio treći gol za Miami sa (3-1). Nakon toga Cucho Hernandez smanjio rezultat s bijele točke. Kolumbijac je u završnici utakmice izveo još jedan jedanaesterac, ali ga je obranio Drake Callender.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.