Porasla mu krila

Mihajlović: Milan raste, još uvijek možemo osvojiti naslov

Foto: Reuters/PIXSELL
Mihajlović: Milan raste, još uvijek možemo osvojiti naslov
22.01.2016.
u 19:58
– Prvenstvo je i dalje otvoreno, i mi možemo do naslova prvaka. Ako budemo igrali kao protiv Fiorentine, imamo velike šanse
Pogledaj originalni članak

Siniša Mihajlović bio je na rubu otkaza u Milanu, ali se ipak izvukao od otkaza jer njegova momčad u posljednjih 13 utakmica doživjela svega dva poraza. Posebno je navijače razveselila pobjeda protiv Fiorentine 2:0 kojom su došli do šestog mjesta. Sada su i njihovu treneru porasla krila.

– Prvenstvo je i dalje otvoreno, i mi možemo do naslova prvaka. Ako budemo igrali kao protiv Fiorentine, onda imamo velike šansu. Volio bih da nastavimo igrati ovako i da imamo kontinuitet – rekao je Mihajlović pa dodao:

– Momčad raste i poslije 20 utakmica imamo više bodova nego što je klub imao u istom razdoblju u prvenstvu u prethodne četiri godine. No, ljuti jer sam uvjeren da smo mogli imati i više bodova. Moja budućnost? Radim savjesno, a što se dogodi, dogodit će se. Meni je bitno da igramo dobro.

>>Na EURU će se koristiti tehnologija na gol-liniji

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KR
kruti
21:32 22.01.2016.

kaj god,juve i više nego RUTINIRANO

MA
marin746
23:03 22.01.2016.

za kojih 5-10godina mozete osvojiti naslov.s ovakvom momcadi nikada

FR
frenchy777
20:25 22.01.2016.

daj molim te, ne seri!