I SLUŽBENO GOTOVO

Mijo Caktaš više nije igrač Hajduka: Želimo mu puno sreće u nastavku karijere

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Mijo Caktaš više nije igrač Hajduka: Želimo mu puno sreće u nastavku karijere
01.07.2021.
u 18:00
U bijelom dresu sudjelovao je u 115 pobjeda, 47 remija i 74 poraza. Bio je najbolji strijelac Prve lige u sezoni 2018/19., kada je zabio 19 golova.
Pogledaj originalni članak

Veznjak Mijo Caktaš (29) više nije igrač Hajduka nakon što mu je 30. lipnja i službeno istekao ugovor sa splitskim klubom, objavio je u četvrtak Hajduk na svom internetskom portalu.

Caktaš je za Hajduk odigrao ukupno 236 službenih utakmica te je pritom postigao ukupno 98 pogodaka i 29 asistencija. Za Hajduk je debitirao 25. veljače 2012. godine u 1:1 remiju s Istrom 1961 na Poljudu, a posljednju utakmicu odigrao je 25. veljače ove godine, kada je Hajduk svladao Rijeku na Rujevici 1:0 upravo njegovim pogotkom u samoj završnici susreta.

U bijelom dresu sudjelovao je u 115 pobjeda, 47 remija i 74 poraza. Bio je najbolji strijelac Prve lige u sezoni 2018/19., kada je zabio 19 golova. 

- Miji želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere - poručili su iz Hajduka.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KU
kublajkhan
11:54 02.07.2021.

Zvali su ga Mijo - penal. Taj je pucao više penala od Ronalda

DU
Deleted user
18:34 01.07.2021.

Splitska se uprava trebala dogovoriti s Caktašem ,a ne držati ovakovog vrsnog strijelca na klupi . . Umjesto diplomacije trenirali su strogoću. Posvema nerazumno.

ST
sttipe
20:07 01.07.2021.

Ja bi ga bija odstranija davno, davno, kad sam skužija da se samo sakriva na terenu da bi ga se ostavilo da može uletit u gol šansu... Njegov igrač je 80% utakmice bija nečuvan, i igra je slobodno, a većinom bi to bija zadnji vezni, onaj koji protivniku iznosi balun i razigrava... Da gol za Hajduk, a igrač kojeg čuva namisti tri... Prije godinu i po bi ga zaminija za desnog beka, a Jaira za još jednog. Tražija bi mlade igrače i možda dogovorija posudbu s mogučnošću kupnje, u zamjeni. Strani klubovi mladim igračima ne daju šanse, možda bi njime peška dobrog beka... Isto ovo vridi i za još 5-6 igrača, onih zbog kojih Dolček i Atanasov nisu ostvarili bolji napredak/iskustvo.