STIGLA DEVETORICA

Milanezi: Obožavamo Hrvate!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Milanezi: Obožavamo Hrvate!
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
20.10.2012.
u 10:24
- Stipčević je sjajn igrač, ali još više ga poštujemo kao osobu - kažu Talijani
Pogledaj originalni članak

Iz Italije je u Zagreb kombijem pristiglo devet navijača košarkaša Milana. Ne idu, kažu, na sva gostovanja, ali na ona bliža obavezno.

- Cedevita je dobra momčad, ali vidi se da je neiskusna u Euroligi. Mi se nadamo da će je Milan ove sezone osvojiti - optimistično će Matteo (30).

Pobjednička momčad u Draženovu domu poimence je zaradila ovacije svojih navijača, a igrači su se na kraju susreta došli rukovati sa svima. Snažan stisak dobio je naš Rok Stipčević.

- Sjajan igrač, ali još više ga poštujemo kao osobu. Imamo super odnos s njim! - dodaje Matteo, inače navijač i AC Milana.

- Pola nas ovdje navija za Milan, pola za Inter. Oko nogometa se posvadimo, ali košarka nas drži zajedno. Ako mene pitate, Zvone Boban je najbolji nogometaš koji je ikad bio u rossonerima, a moji prijatelji interisti ludi su za Markom Livajom!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.