BIVŠI CIBONAŠ VIŠAK

Minnesota otpisala Chuckyja Atkinsa

Foto: Reutrers
Minnesota otpisala Chuckyja Atkinsa
23.09.2009.
u 10:22
Razigravač Chucky Atkins (35), nekadašnji košarkaš Cibone, završio je na transfer-listi svog novog kluba, Minnesota Timberwolvesa.
Pogledaj originalni članak

Minnesota je uzela Atkinsa u igračkoj razmjeni s Oklahoma Cityjem prošloga srpnja. No, predsjednik David Kahn učinio je to samo da bi uštedio nešto novca.

Atkins je, naime, u posljednjoj godini svog ugovora koji bi mu trebao donijeti 3.5 milijuna dolara. Timberwolvesi su, međutim, voljni platiti mu tek garantiranu svotu koja iznosi 760.000$. Zbog tog je razloga Atkins ponuđen ostalim NBA klubovima kao uvjetno slobodan igrač.

Veteran na poziciji razigravača nije potreban klubu iz Minneapolisa, koji je ovog ljeta potpisao četverogodišnji ugovor s Ramonom Sessionsom dovevši ga iz Milwaukeeja. Sessions će najviše dijeliti minutažu s Jonnyjem Flynnom koji je ovoga ljeta draftiran (6. pick), a u rotaciji je još i 34-godišnji Antonio Daniels.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.