Posljednje kolo lige prvaka

Misimović: Imamo recept za Man. United

Foto: Reuters/Pixsell
Misimović: Imamo recept za Man. United
08.12.2009.
u 12:04
Nogometaši Manchester Uniteda već tri godine (četrnaest utakmica uzastopno) ne znaju za poraz u Ligi prvaka.
Pogledaj originalni članak

Ideolog igre Wolfsburga, reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović nada se da će večeras u Wolfsburg areni tom nizu doći kraj.

– Nakon osvajanja naslova prvaka Njemačke, to je najveća utakmica u karijeri za većinu mojih suigrača. Treba nam pobjeda, a da s Englezima možemo igrati pokazali smo na Old Traffordu (poraz 2:1, nap. a.). Večeras nećemo srljati, ali ovo je prilika koju ne smijemo propustiti.

Madridski Real samo poraz od 0:4 protiv Olympiquea iz Marseillea može zaustaviti i proizvesti prvu katastrofu za najskuplju momčad svijeta.

– Život zna donijeti velike senzacije, mi ćemo pokušati iako je Real moćan. No, bit će sigurno uzbudljivo – rekao je bivši igrač kraljevskog kluba Fernando Morientes.

Uz Real, veliku prigodu ima i drugi najuspješniji klub u tom natjecanju Milan. Treba mu pobjeda protiv Züricha, koji ga je senzacionalno nadjačao na San Siru.

– Želimo uzvratiti, bio bi za nas veliki udarac da ne pobijedimo, pa o tome i ne razmišljamo – zaključio je Milanov trener Leonardo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FC
fcod
13:53 08.12.2009.

Nije li ManU izgubio od Bešiktaša prije 14 dana? OK, 14 tekmi prije toga nisu izgubili, ali u večerašnju tekmu ne ulaze s 14:0