ZAGREB - INTER 1:0 Domaćin svoju bolju igru u drugom poluvremenu okrunio pogotkom za tri boda

Mišković od junaka do tragičara

Foto: import
Mišković od junaka do tragičara
01.10.2005.
u 18:48
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Zagrebovi su nogometaši posve zasluženo osvojili sva tri boda u susretu protiv zaprešićkog Intera. Bolju igru u drugom poluvremenu okrunili su pogotkom koji im je donio pobjedu. U prvom poluvremenu nismo gledali bogznakakvu igru, čak su gosti imali više udaraca na vrata nego domaćin.

U završnici prvog poluvremena gosti su ostali s deset igrača zbog isključenja Ješea. U drugom poluvremenu Zagreb je krenuo mnogo odlučnije, koristeći brojčanu nadmoć na travnjaku. Zahvaljujući sjajnim obranama Marija Miškovića, Inter je do 83. minute imao čvrstih 0:0, a prilike nisu iskoristili Ibričić i Vidović. Snage na travnjaku izjednačile su se u 68. minuti, kada je domaći napadač Bartolović dobio žuti karton jer je odglumio prekršaj u šesnaestercu Intera.

I kada je već sve mirisalo na podjelu bodova, Zaprešićani su još jednom ove sezone primili pogodak u posljednjih deset minuta utakmice. Pelajić je kratko izveo slobodan udarac, dodavši do Lajtmana, koji je prizemno tukao i lopta je prošla Miškoviću ispod trbuha i tako ga od junaka pretvorila u tragičara utakmice.

I dok je tako Zagreb dočekao reprezentativnu stanku sa solidnim bodovnim kontom, u Interu nikako ne mogu biti zadovoljni sa samo osam bodova u deset kola. I ponovo ostaje pitanje hoće li Srećko Bogdan biti na klupi Zaprešićana i nakon stanke. Jer, Branko Laljak, direktor kluba, jasno je rekao da Bogdan u posljednje dvije utakmice mora osvojiti najmanje tri boda, a osvojio je tek jedan u Zaprešiću, protiv Hajduka u prošlome kolu.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr