DA VAS ČUJEMO

Mislite li da Bišćan, Šimić, Marić i Šokota mogu preuzeti Dinamo?

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Mislite li da Bišćan, Šimić, Marić i Šokota mogu preuzeti Dinamo?
19.03.2014.
u 11:49
Mamić je nedavno najavio da će na ljeto otići, no mnogi smatraju da je to tek jedan od njegovih spinova i da nema namjeru prepustiti kormilo Dinama.
Pogledaj originalni članak

Igor Bišćan, Silvio Marić, Dario Šimić i Tomo Šokota pred sebe su stavili težak zadatak. Postaju oporba Zdravku Mamiću, žele raspisivanje izbora i preuzimanje kluba. Mamić je nedavno najavio da će na ljeto otići, no mnogi smatraju da je to tek jedan od njegovih spinova i da nema namjeru prepustiti kormilo Dinama.

Pitamo vas stoga Vjerujete li da će Bišćan, Marić i Šokota preuzeti klub. Glasujte u našoj anketi.

>> Bišćan, Marić i Šokota žele preuzeti Dinamo

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
12:33 19.03.2014.

...nisam Mamićev fan, više puta sam ga kritizirao, ali mi se čini da bi njegov odlazak iz Dinama klub odveo na (Hajdukove) staze! Situacija me podsjeća na onu od prije nekoliko godina, kad su "poduzetni" Bokšić, Štimac, Bilić i Asanović preuzeli Hajduk. danas je Hajduk u Ligi vječito iza Dinama, od Europe ni traga, ali je "sve po zakonu". Maminjo se, kao rijetko tko, odlično snalazi u današnjim hrvatskim "društveno političkim financijskim" okolnostima, u Hrvatskoj je vječiti prvak, u Europi relativno dobro brodi, sobzirom na uloženu lovu i, usprkos brojnim kritičarima i podmetanjima, kao manager je odličan, ma što i nekakvi novokomponirani BBB i nekakva (režimska) piskarala tvrdila. Doduše, nitko nije otok, kamen, tvrda stina, pa sve te neuroze, sva ta ludila svi ti napadi s godinama dojade, izazovu i zdravstvene probleme, eksplozije bijesa, pa odlučiš poslati sve k vragu.

Avatar Semper_Fi
Semper_Fi
13:25 19.03.2014.

Mišljenja sam da Hrvatska nema previše kvalitetnih menađera pa da se može razbacivati uspješnim kadrovima.Mamić ima dobre i loše strane:dobra je ta što je uredio klub,afirmirao školu nogometa,stabilizirao financije,i zna prodat igrača.Loše je što vlada samovoljno , klub je pretvorio u "obiteljski biznis" te ne može popraviti odnos sa navijačima.Da smo mudri narod Mamiću bi u Dinamu ostavili resor prodaje igrača i neke od organizacijskih funkcija,ostatak odgovornosti bi prenijeli na nove snage poput tih "legendi".No kako kod nas vrijedi ona "ili jesi ili nisi" Mamić će sam otić(ne želi biti potjeran),a onda će ova nova ekipa morati iz početka.Kako će ta ekipa biti uspješna,to Bog zna?Nigdje se ranije nisu dokazali,a da su baš sponzori ludi za Dinamom -nisam baš siguran,a oni temelje svoje planove uz velike sponzore?!Osim toga Zagreb nije Split pa da će na svaku tekmu dolaziti desetci tisuća ljudi,biti će euforija tri tekme nakon što ode Mamić,a onda sve po starom.

DU
Deleted user
09:14 20.03.2014.

Iako ne polemiziram, jer to nije ni funkcija "komentara", ipak bi "se štel mešat": Kava74 - Pa nije baš da je to dar Platinija! Jer baš naprotiv, (ekonomska, a ne športska) pravila ne određuju da hrvatski prvak ide izravno (što bi bilo logično, barem ako se ovako ta Liga zove), nego treba, da bi navijači vidjeli Reala s Ronaldom, PSG s Ibrom ili Porto (što je za nas hajdukovce zasad "misaona imenica), trebalo u prednatjecanju dobiti tri protivnika (Neftci, HJK i Malmo!). I zato mislim da je Dinamo pod Mamićem "relativno dobro brodio jer su / smo u Maksimiru vidjeli u živo jedan Milan, Arsenal, Werder, Shakhtar, Real, Olympique Lyon, Ajax, Porto, Dinamo Kijev, PSG sa svim svojim zvijezdama, što su za nas hajdukovce zasad nažalost samo "misaone imenice", osim ako ne skoknemo ponekad privatno do Europe.