Želi putem modrića

Mlada zvijezda Dinama: Imam kvalitetu za reprezentaciju, a vidim se u Real Madridu!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Amer Gojak
Foto: GNK Dinamo
Amer Gojak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Amer Gojak
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Amer Gojak
05.03.2017.
u 15:44
- Petev' Odličan trenera, za mene stvarno izvrstan. Od njega sam najviše naučio. Svaki dan razgovaramo. Daje mi savjete, hrabri, bodri.
Pogledaj originalni članak

Amer Gojak (20), Dinamova mlada nada, ove sezone doživljava afirmaciju u seniorskoj momčadi. Zasad je skupio 23 nastupa, a igrao je i jučer protiv Intera u pobjedi 2:0. Mladi nogometaš uvjeren je da će Dinamo stići šest bodova zaostatka za Rijekom i biti prvak države.

- Sigurno! Rijeka nam bježi šest bodova, a igramo još dvije utakmice s njima. To je tih šest bodova, rekao je Gojak u razgovoru za Sportsport.ba pa nahvalio trenera Ivajla Peteva.

- Odličan trenera, za mene stvarno izvrstan. Od njega sam najviše naučio. Svaki dan razgovaramo. Daje mi savjete, hrabri, bodri... Vjeruje u mene, a ja mu želim to vratiti dobrim igrama.

Gojak smatra da ima kvalitetu za reprezentaciju BiH, a otkrio je i planove za budućnost.

- Izborniku poručujem: "stavite me u momčad s Pjanićem i Džekom, pa ćete vidjeti što mogu". Planovi? Španjolska ili Njemačka, od klubova Real Madrid i Borussia Dortmund. To je moj cilj, smatram da nakon dvije, tri godine hrvatske lige, mogu u one najjače. Uostalom, želim krenuti putem Modrića, Kovačića, Pjace...

>>Trener Intera poludio na Dinamo: Ovo je masakr, gore nego u Vinkovcima. Rijeka će vas pomesti!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SE
senior
18:12 05.03.2017.

Petrov je dr nauka za neke trenere strance. Jedan je danas popuši tekmu u Osijeku. Mali Amer Gojak je već sada dobar zahvalan igračina. Za 2 do3 godine vrijediti će 25 do 30 milja eura pa kom pravo kom krivo.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:24 05.03.2017.

2. slika je najbolja s tatekom imam i ja jednu

TP
tugomir.pokas
12:26 06.03.2017.

Člana pun nebuloza i plaćene raklame-