GUBIO SVIJEST

Mladi igrač Hajduka na utakmici se srušio na travnjak pa završio u bolnici

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mladi igrač Hajduka na utakmici se srušio na travnjak pa završio u bolnici
23.04.2014.
u 13:23
Lorenco Šimić na kraju je ipak došao k svijesti, a onda je vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Split na daljnje pretrage
Pogledaj originalni članak

Juniori Hajduka u prvoj utakmici polufinala Kupa sa 3:2 na pomoćnom igralištu Poljuda pobijedili su Cibaliju, međutim, susret je obilježio neugodni događaj iz 78. minute kada se odjednom na travnjak srušio igrač bijelih Lorenco Šimić.

Mladom igraču Hajduka odmah su u pomoć uskočili klupski liječnici, a u 25 minuta, koliko mu je pružana pomoć na travnjaku Šimić je više puta gubio svijest.

Na kraju je ipak došao k svijesti, a onda je vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Split na daljnje pretrage.

Iz Hajduka su poručili kako se Šimić trenutačno osjeća dobro.

Inače, Hajduk je do pobjede stigao golom Vlašića u 94. minuti.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
Lisabon
14:44 23.04.2014.

Pa Hajduk i u ovoj konkurenciji treba 2 penala da bi prosao.Jezim se od pomisli kakav bi komentar napisao marsic da je netko sudio 2 penala za Dinamo ,pa makar i u najmladjim kategorijama.