Hajduk

Mladi na klupi, vođa Milevski ozlijeđen, radnici na minimalcu...

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Artem Milevskij
Foto: Tino Juric/PIXSELL
25.10.2014., Split - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Filip Bradaric. Photo: Tino Juric/PIXSELL
04.02.2015.
u 11:51
Navijači zamjeraju vodstvu kluba zbog prodaje Filipa Bradarića Rijeci. No u Splitu se moraju pomiriti da je Rijeka moćnija.
Pogledaj originalni članak

Hajduk trlja ruke jer je zaradio oko milijun eura u prijelaznom roku. I nada se još kojem euru s istočnog tržišta koje je otvoreno do kraja ožujka. Otišli su Antonio Milić u Oostende i Filip Bradarić u Rijeku. Tih milijun eura dobro će doći za krpanje rupa, za isplaćivanje plaća, ali tu sve staje.

Pristaše bijelih posebno boli prodaja 23-godišnjeg veznjaka Filipa Bradarića u Rijeku. Svog mladog reprezentativca dati u redove velikog rivala, to navijači jako zamjeraju vodstvu kluba.

No, Hajdukovi navijači moraju shvatiti da su se odnosi na hrvatskoj nogometnoj sceni promijenili, da je Rijeka trenutačno ispred Poljuda...

Kao što je prije nekoliko godina Hajduk bez teškoća kupio braću Sharbini od Rijeke, tako sad Kantrida od Poljuda kupuje što poželi. A što čeka Igora Tudora u nastavku sezone? Ostao je bez dva standardna igrača prve momčadi, Bradarić mu je bio oslonac na dvije pozicije (libero i zadnji vezni), a Milić je bio standardni član zadnje linije. Tudorov forte bit će formacija 3-5-2, a udarni sastav čine Kalinić, pa u zadnjoj liniji Milović, Maloča i Nižić (s tim da Maloča i Milović još uvijek rade na odlascima), u vezi su zdesna nalijevo Vršajević, Sušić, Mezga, Caktaš i Kouassi, dok napadački dvojac čine Milevski i Gotal. To je neka Tudorova idealna formacija, koja će tko zna kada zaigrati zajedno.

Artem Milevski, ukrajinski internacionalac, koji je označen kao vođa proljetnog Hajduka, propustio je najveći dio priprema, još uvijek ne trenira i pitanje je kada će zaigrati. Ono što je već sada sasvim sigurno – neće biti fizički spreman, tako da ništa od veličanstvenog povratka Milevskog na travnjake.

Ode još jedan pripremni period bez njegova rada. Usto je ozlijeđen i Mezga, Tudor sad mora mozgati koga staviti na zadnjeg veznog jer je, osim Bradarića, otišao i Mislav Anđelković kojim Hajdukova struka nije bila zadovoljna. Tudor može biti sretan što se Tino Sušić nije prodao u ovom prijelaznom roku. U prvoj momčadi nema mjesta za mlade igrače poput Nikole Vlašića i Andrije Balića, na što se grozi vodstvo kluba, koje zbraja svaku kunu. Velikih transfera nije bilo, djelatnici kluba su na minimalcu, čak je i glasnogovornik dao otkaz...

>>Tonći Kukoč ponovno je šokirao porukama na Facebooku!

>>Bradarić: Rijeka je ozbiljan klub, sigurno ću se uklopiti i odužiti se Keku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar petrolio
petrolio
12:24 04.02.2015.

naravno, mamić je kriv, nitko iz uprave hajduka...

CE
cenzura
12:24 04.02.2015.

Za sve Hajdukove nedaće su krivi Mamić i HNS a Brbić, Visković i Vučević su genijalci koji vode klub prema ligi prvaka! hhahahahha......

SO
sonce
12:43 04.02.2015.

Kava uprava takav klub. A bit če još gore.