PROMO

Mladi prvak Hrvatske u judu, Mateo Tomašić posjetio je Petrokov kao zahvalu za podršku u ostvarivanju daljnjih sportskih ciljeva i rezultata

Mateo Tomašić
Mateo Tomašić
04.12.2023.
u 12:11
Pogledaj originalni članak

Mladi judaš, Mateo Tomašić, posjetio je sjedište Petrokova kako bi se zahvalio na podršci koju je dobio od direktorice Simone Zavrtnik. Simona Zavrtnik, sama bivša sportašica, prepoznala je u Mateu izuzetan potencijal i odlučila podržati njegovu sportsku karijeru.

Firma Petrokov s ponosom sponzorira mladog judaša, koji već nosi titulu prvaka Hrvatske u svojoj kategoriji. Inače, Mateo Tomašić je osvojio naslov prvaka Hrvatske u judu za 2023. godinu u kategoriji mlađih kadeta. Ovo zlato je već njegova šesta medalja na prvenstvima Hrvatske. Kao član hrvatske judo reprezentacije sudjelovao je na Svjetskom kadetskom prvenstvu ove godine koje je održano u Zagrebu, i to kao najmlađi sudionik. Do sada je osvojio preko 40 međunarodnih turnira tijekom svoje 10-godišnje sportske karijere. Trenira u judo klubu Pinky u Velikoj Gorici i učenik je 1. razreda Opće gimnazije u Velikoj Gorici.

Mateo Tomašić

Mateo se zahvalio direktorici na donaciji koja mu je omogućila napredak u judu te sudjelovanje na svjetskim kadetskim turnirima. Direktorica Zavrtnik istaknula je važnost podrške mladim talentima, ponosna što Petrokov doprinosi razvoju sportskih nadarenosti u zajednici.

Ovaj susret simbolizira uspješnu suradnju između poslovnog svijeta i sporta, potvrđujući predanost Petrokova u podršci mladih talenata i ostvarivanju njihovih sportskih snova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr