HOKEJ NA TRAVI

Mladostašicama prednost u finalu

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Mladostašicama prednost u finalu
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Igor Capan
24.05.2014.
u 21:30
U prvoj utakmici prvenstva Hrvatske za hokejašice Mladost je pobijedila Zrinjevac 4:3 (4:0)
Pogledaj originalni članak

U subotu je na igralištu Mladosti uza Savu odigrana prva finalna utakmica Prvenstva Hrvatske za hokejašice između zagrebačkih klubova Zrinjevca i Mladosti. Mladost u uzvrat ulazi s pobjedom 4:3 (4:0). Pogotke za Mladost postigle su Saša Omić, Marijana Franić, Marina Abramović i Ana Wenzler, dok su za braniteljice naslova pogotke postigle Dora Mikić (2) i Ivona Makar. 

Prvak Hrvatske postaje ekipa koja u dva susreta osvoji više bodova. Mladosti bi neodlučeno iz uzvrata koji je na rasporedu 31. svibnja donio naslov prvaka, dok bi Zrinjevac pobjedom osigurao treću utakmicu. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.