TRENIRAO S MODRIĆEM

Močinić: Ostao sam bez riječi kada sam saznao da idem u Brazil

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Močinić: Ostao sam bez riječi kada sam saznao da idem u Brazil
01.06.2014.
u 12:11
- Jedva sam čekao u Osijeku vidjeti Modrića da barem jedan trening odradim s njim - rekao je nogometaš Rijeke.
Pogledaj originalni članak

Četvorica prekobrojnih na Kovačevom popisu bez riječi su prošli pokraj novinara. Za Milana Badelja pretpostavljalo se kako se zbog ozljede vjerojatno neće naći u zrakoplovu za Brazil pogotovu nakon što je posljednji trening pred utakmicu s Malijem trenirao odvojeno od momčadi, a na utakmici se nije našao ni u zapisniku. Ipak, teška je srca primio Kovačevu odluku, samo je odmahnuo nakon što je među prvima napustio svlačionicu Gradskog vrta i zaputio se prema autobusu.

Oni su budućnost

Bez riječi, bez volje za išta reći, putem su do autobusa prošli i ostala trojica, Duje Čop, Igor Bubnjić i Mario Pašalić.

- Oni su budućnost reprezentacije – pokušao je kapetan Darijo Srna podići prekobrojne.

Za razliku od četvorice suigrača, Ivan Močinić nije potonuo. Niko Kovač vodi ga na Svjetsko prvenstvo!

- Ostao sam bez riječi kada sam čuo da idem u Brazil – iskreno je priznao Močinić.

- Prije dva tjedna sam bio šokiran kada sam pozvan među 30, a sada još i više. Okružen sam vrhunskim igračima i dat ću sve od sebe. Jedva sam čekao u Osijeku vidjeti Modrića da barem jedan trening odradim s njim – dodao je nogometaš Rijeke.

>> Luka Modrić s novom frizurom nije za šalu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:46 01.06.2014.

kakve to grudnjake sad nose

Avatar feudalac
feudalac
22:42 01.06.2014.

...koju medijsku podršku ima ovaj balvan Jelavić, na svim fotkama je u prvom planu? Stric Jelavić im je dal straha ili masno plaća. Močinić je skromni dečko, s velikim radijusom kretanja, rijetko povrijeđen i igra na mjestu koje je deficitarno u repki, dobar potez Kovača.

Avatar vaha
vaha
22:25 01.06.2014.

zapravo je jednostavno - mocinic igra u jacem klubu i teze je bit dobar u jacem klubu nego slabom, a najbolji pokazatej su utakmice s dinamom u kupu - rijeka dala dinamu 3 komada u dvije tekme i mocinic je bil bitan igrac u tim tekmama, hajduk je u dvije kup tekme popil 7 lakih komada a pasalica se nije ni videl…uz to mocinic je odlicno odigral i u euro tekmama i to je bitan pokazatelj…nek ide decko u brazil to ce mu puno znacit, a kaj se hajdukovaca tice, ne znam zakaj se tolko pjene kad pasalic ionak nije igrac hajduka nego sluzbeno chelsea, dakle da je i isal u brazil, hajduk ni tak nebi imal svog igraca u repki (ne da je to uopce bitno, ali kolko citam vucevic vec javno kmeci i insinuira namjestaljku, dakle njima je ocito bitno)….bitnije je da repka odigra onak kak moze obzirom na igrace koje imamo, a ko je iz kojeg kluba je totalno svejedno...