ODLUČIO OSTATI

Modrić: Bilo je i drugih ponuda

Foto: AFP
Modrić: Bilo je i drugih ponuda
30.05.2010.
u 17:18
"Klub je oduševljen što može objaviti da je Luka Modrić potpisao šestogodišnji ugovor koji istječe 2016. godine", piše na službenim web-stranicama Tottenhama.
Pogledaj originalni članak

- Tottenham Hotspur dao mi je priliku da igram u Premier ligi i želim ovdje ostati kako bih s klubom ostvario velike uspjehe.

- Da, bilo je ponuda iz drugih klubova, ali nije mi u interesu otići. Posljednja sezona i ulazak u Top 4 indikacija je onoga gdje se nalazimo. I klub i ja mislimo da možemo napredovati i nastaviti dalje u cilju osvajanja svega što želim sa Spursima - veli Modrić.

"Hrvatski veznjak stigao je na White Hart Lane iz zagrebačkog Dinama u srpnju 2008.", podsjeća internetska stranica londonskog kluba na kojoj piše i da se hrvatski nogometni reprezentativac "prometnuo u ključnog igrača u momčadi Harryja Redknappa igrama na lijevoj strani i u sredini veznoga reda. Sakupio je ukupno 77 nastupa u našim bojama i postigao osam golova uključujući i pamtljivi pobjednički protiv Chelseaja na Laneu u ožujku 2009."

 Redknapp: Drago mi je što Luka ostaje s nama      
Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp isijavao je zadovoljstvom nakon saznanja da je Luka Modrić potpisao novu, šest sezona dugu vjernost londonskom prvoligašu...

Upravo je na tome inzistirao šef struke kluba koji je izborio kvalifikacije Lige prvaka u minuloj sezoni, kroz koju je u više navrata baš hrvatskog reprezentativca označavao kao jednog od najvažnijeg u uspjehu momčadi koju vodi.

- Luka je uvijek bio zadovoljan ovdje. On je sjajan nogometaš i isti takav momak. Svakim danom dolazi na treninge na kojima naporno radi i drago mi je što ga je klub vezao na sljedećih šest godina. Moramo zadržavati svoje najbolje igrače - kazao je Redknapp još jednom naglasivši koliko cijeni svog i veznog nogometaša hrvatske reprezentacije:

- Mišljenja sam da za njega ima mjesta u svim svjetskim momčadima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
20:44 30.05.2010.

luka napravio si pravi posao, onis e boje da ne otidjes pa su udvostrucili placu, ali ovo kaj si rekao to je nerealno i neostvarivo, moguce je uvijek sve, ali ja ne vjerujem da ti mozes sa njima napravit nesto vise nek do sada odnosno 4 mjesta.