NEUNIŠTIVI LUKA

Modrić dobio nagradu u izboru madridskih navijača: Najveća je uzdanica Reala!

Foto: Isabel Infantes/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Girona
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v Cadiz
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
01.01.2023.
u 16:00
Kapetan hrvatske reprezentacije pobijedio je 37.2% glasova ispred Zlatne lopte Karima Benzeme te vratara Thibauta Courtoisa. Netko se u komentarima našalio da bi trebao biti i najbolji mladi igrač godine...
Pogledaj originalni članak

Najkonzistentniji igrač Real Madrida u 2022. je Luka Modrić (37), odlučili su navijači španjolskog velikana. Rezultati su to ankete provedene na Twitter profilu Madrid Xtra, koji okuplja više od pola milijuna zaljubljenika u aktualnog osvajača Lige prvaka.

Kapetan hrvatske reprezentacije pobijedio je 37.2% glasova ispred Zlatne lopte Karima Benzeme (30.5%) te vratara Thibauta Courtoisa (32.3%). Popularni Lukita odigrao je u bijelom dresu tijekom 2022. ukupno 46 utakmica i zabio osam golova, uz devet asistencija. K tome je predvodio Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu...

Najboljim igračem proglašen je Benzema, dok je titula najboljeg mladog igrača pripala Viniciusu Junioru, čiji je gol protiv Manchester Cityja ujedno izglasan kao pogodak godine. 

- Modrić bi trebao biti i najbolji mladi igrač godine - našalio se jedan korisnik u komentarima.   

POŽELIO IM SRETAN BOŽIĆ

Dalić dao intervju za srpsku televiziju: Uspjeh u Kataru je slađi nego onaj u Rusiji! Volio bih Modrića u stožeru

- Sinišu sam upoznao davno, u Vinkovcima kad sam igrao nogomet, igrali smo zajedno na nekim turnirima, bio je sjajan igrač, imao je veliku karijeru, bio je dobar trener, imao je svoj stav. Bio je poseban. Svi ćemo ga pamtiti kao sjajnog igrača i odličnog izvođača slobodnih udaraca. Njegova prerana smrt veliki je udarac za cijelu regiju. Teško je kad mladi odlaze, kad odlaze od nas, žao mi je - rekao je o preminulom Mihajloviću.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.