LUKA NE ODUSTAJE

Modrić donio Levyju pismeni zahtjev za transferom

Foto: Reuters
Modrić donio Levyju pismeni zahtjev za transferom
14.07.2011.
u 10:53
Luku bi prodao samo trener Redknapp jer ne želi nezadovoljstvo u svlačionici.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić podnio je vodstvu Tottenhama pisani zahtjev za transferom u srijedu navečer u svojem posljednjem pokušaju da proba otići u Chelsea.

Hrvatski veznjak uručio ga je izravno predsjedniku Levyju i još jednom mu dao do znanja kako je prekršio ugovor po kojem ga je trebao pustiti u slučaju izdašne ponude. Prva ponuda bluesa bila je 22 milijuna funti, ovog tjedna narasla je na 27 milijuna, a Spursi i dalje inzistiraju na Lukinu ostanku. Jedini koji bi ga prodao, jer ne želi nezadovoljnog igrača u momčadi, je trener Harry Redknapp.

Iz poštovanja prema njemu i suigračima, Modrić je otputovao u Južnu Afriku na predsezonsku turneju gdje, zanimljivo, neće biti trenera zbog privatnih razloga.

Engleski mediji pišu kako Abramovič sada sprema ponudu od 30 milijuna funti, ali se u međuvremenu okrenuo i Scottu Parkeru iz West Hama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
12:26 14.07.2011.

Modrić donio Levyju pismeni zahtjev za transferom a gazda Daniel se bez pismenog zahtjeva nasmijao, spomenuo Englesku repku i World Cup 2010 i Luka je pokuđen i osramočen otišel na trening..

OD
otac_domovine
13:38 14.07.2011.

Modrić valjda čita ove glupave komentare večernjakovih piskarala pa se razbahatio. Otišao je u Južnu Afriku jer mora pošto je potpisao ugovor, a ako se nastavi bahatiti završit će na tribinama kao Kranjčar prošle sezone. U stvari za Totenham bi i bilo bolje da igra Kranjčar koji je bolji igrač od Modrića.

TJ
TataEU-Janez
11:59 14.07.2011.

pigzimer ..dali je to neka novokomponirana SLO-EU riječ ili je to odraz kretenizma!?