Malta - Hrvatska (19 sati)

Modrić imao temperaturu, upitan za utakmicu s Maltom

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Modrić imao temperaturu, upitan za utakmicu s Maltom
02.09.2011.
u 15:05
Hrvatska u 19 sati na Malti igra kvalifikacijski susret za Europsko nogometno prvenstvo 2012. u Ukrajini i Poljskoj. Luka Modrić dobio je temperaturu te je upitan njegov nastup u toj utakmici
Pogledaj originalni članak

Izbornik Slaven Bilić tek će danas odlučiti hoće li Luka Modrić istrčati na teren protiv Maltežana. Naime, igrač Tottenhama još se jučer požalio da se osjeća loše, imao je temperaturu. Luka je bio na posebnom tretmanu i danas se osjeća mnogo bolje. Vrlo vjerojatno radilo se o lakšoj virozi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

SE
serđo
15:39 02.09.2011.

glodavac ionako odavno nikome ne fali, taman i da ne igra.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:44 02.09.2011.

Drži se majstore. Nadam se kak buš imal snage barem za jedno poluvrijeme. Tvoja pojava na terenu uvijek i svakome puno znači !!!

LO
Lotrab
16:08 02.09.2011.

Kaj sad hoće tranfer u drugu Repku?????? :-))))))))))))))