Veličanstveni Luka

Modrić je sinoć oborio rekord Reala pod vodstvom Ancelottija!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Modrić je sinoć oborio rekord Reala pod vodstvom Ancelottija!
01.12.2013.
u 19:36
Modrić i Alonso protivniku ne daju loptu, rijetko ju gube, a vrlo brzom distribucijom prema naprijed otvaraju pukotine u protivničkoj obrani
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić i Xabi Alonso odlično funkcioniraju zajedno. Njih dvojica najbolji su par centralnih veznih u madridskom Realu, a to se jasno vidi u svakoj utakmici u kojoj igraju skupa. Protivniku ne daju loptu, rijetko ju gube, a vrlo brzom distribucijom prema naprijed otvaraju pukotine u protivničkoj obrani.

Tako je bilo i jučer protiv Valladolida, s tim da im je Carlo Ancelotti pridodao i Isca pa su tako činili "tehnički najnadareniji trokut Reala", kako je to nazvala Marca. I odmah se to vidjelo u igri, Real je oborio ovosezonski rekord. Naime, cijela momčad imala je u utakmici rekordnih 775 točnih dodavanja.

A u tome se posebno istaknuo hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je imao čak 114 točnih dodavanja (96 posto točnosti), što je također rekord Ancelottijeva Reala.

>>Marcelo spustio Balea na zemlju: Nisi Ronaldo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Idler 3
Idler 3
21:09 01.12.2013.

Bravo majstore !!!

SV
sven222
13:40 02.12.2013.

nisam uspio pročitati u članku za koji gol-ove je asistirao Modrić...gledao sam tekmu pa mi nije nešto jasno u pisanju ovog novinara!!!!!!!

Avatar Nexus
Nexus
08:38 03.12.2013.

Ovakvim nacinom pisanja cinite medvedju uslugu igracima, jer ich podizete u nezasluzne visine, a zatim i navijacima, kad vide zivu istinu na terenu. Prizemljite loptu, opcenito za sve teme.