Carlo Ancelotti

Modrić je svakom utakmicom sve bolji, puno znači za Real

Foto: Reuters (Ilustracija)
Modrić je svakom utakmicom sve bolji, puno znači za Real
01.05.2014.
u 08:35
- Presretan sam ovdje i ne pratim glasine. Sada želim završiti ovu sezonu na najbolji mogući način jer me čeka Svjetsko prvenstvo u Brazilu
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić 24. svibnja protiv Atletica će igrati svoj prvi finale Lige prvaka. Nakon što je s Realom u utorak izbacio branitelja naslova i svog reprezentativnog kolegu Marija Mandžukića, Luka se u razgovoru za HRT osvrnuo na protekle događaje.

- Zasluženo smo prošli u finale, bili smo bolji od Bayerna. Osjećaj je fenomenalan. Presretan sam zbog svog prvog finala u Ligi prvaka. Odigrani smo fantastičnu utakmicu, rekao je Luka i osvrnuo se na pohvale na račun vlastite igre:

- Ja sam se afirmirao u drugoj sezoni u Realu, iako sam dobro igrao i u prvoj sezoni. Međutim, kad te rezultat ne prati tvoje igre ostanu nezamijećene. Ove sezone osvojili smo Kup, borimo se i za prvenstvo, a sada smo i u finalu Lige prvaka.

Zbog toga finala kasnit će na pripreme za SP.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Siguran sam da se izbornik neće buniti što ću malo zakasniti. Vjerujem da je izbornik sretan, a kad bih osvojio LP na pripreme bih došao pun elana.

U posljednje vrijeme puno se piše o Lukinu odlasku iz Reala....

- Presretan sam ovdje i ne pratim glasine. Sada želim završiti ovu sezonu na najbolji mogući način jer me čeka Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Lukine igre za HRT je prokomentirao i trener Carlo Ancelotti.

- Cijelu sezonu je na visokom nivou, igra s više samopouzdanja i sretni smo što je s nama. Iz utakmice u utakmicu je sve bolji.

>>Modrić asistent za gol, najbolji dodavač u Realu te drugi po pretrčanim kilometrima

>>Mandžo mora otići, Pep ne radi dobro...

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
08:52 01.05.2014.

Bravo Lukica, neka te prati zdravlje, sreća i uspjesi u sportu. Ti to zaslužuješ svojom skromnošću i znanjem. Bravo!

NA
navudreni
09:29 01.05.2014.

Luka je najbolji primjer pravog izvoznog brenda, koji, nažalost, prate brojna osporavanja raznoraznih "nogometnih stručnjaka".

Avatar future Gohan
future Gohan
11:17 01.05.2014.

Luka čestitke.