Tottenham

Modrić ne želi traku, piše novi zahtjev za odlazak

Foto: 'Sydney MahlanguPress Association'
Modrić ne želi traku, piše novi zahtjev za odlazak
20.07.2011.
u 20:36
Kada je Luka izašao, naša se igra raspala. Zato ga nećemo pustiti, ističe Harry Redknapp
Pogledaj originalni članak

Tottenham na sve moguće načine pokušava privoljeti Modrića da ostane u klubu, pa je Redknapp Modriću, da mu dokaže koliko mu je važan, u pripremnoj utakmici protiv Orlando Piratesa (1:1) dao kapetansku vrpcu.

– Nisam to učinio zbog toga, već zato jer nije bilo Dowsona, a poslije njega Modrić je najveći lider na travnjaku – odgovorio je na novinarsku provokaciju Redknapp.

Srdačni stisak ruke

Kada je Luka u 60. minuti izlazio iz igre, srdačno je stisnuo ruku Harryju Redknappu, no engleski mediji pišu da je hrvatski veznjak daleko od idealnih odnosa s menadžerom Spursa, koji ga ne želi pustiti u Chelsea.

"Modriću se nije dalo igrati, nastupio je samo iz poštovanja prema klubu, suigračima i navijačima", kaže izvor iz Tottenhama te dodaje:

"Po njegovu ponašanju na treninzima vidi se da više nije 100 posto mislima u Tottenhamu. Hrvatski veznjak djeluje jako nesretno, više se ne šali sa suigračima kao nekad".

Luka nakon utakmice novinarima nije želio davati izjave, no raspoložen za priču bio je Harry.

– U prvih 60-ak minuta vidjeli ste zašto ne pustimo Modrića. Kada je on izašao, više nismo imali kreatora igre, sve se raspalo, igrali smo katastrofalno. Luka je nezamjenjiv, ponajbolji igrač svijeta, i zato ga nećemo prodati – rekao je Redknapp.

Modrić je, pak, navodno zatražio ozbiljan razgovor s Redknappom u sljedeća 24 sata, nakon čega će predsjedniku Levyu poslati još jedan službeni zahtjev za transfer.

Engleski mediji pišu da je stvar otišla tako daleko da će slanje službenog zahtjeva za odlazak iz Tottenhama nadgledati Lukina žena Vanja!

Modrića bi u svlačionici Chelsea rado želio vidjeti kapetan momčadi sa Stamford Bridgea John Terry.

– Modrić je igrač svjetske klase i volio bih da dođe u Chelsea. No, on ima trenutačno velikih problema u svom klubu, mislim da Tottenham ima premalo poštovanja prema njemu – smatra Terry.

Wilkins: Nije on pojačanje

Da bi Luka bio veliko pojačanje za Chelsea ne misli i bivši trener toga kluba Ray Wilkins.

– Modrić je vrlo dobar igrač, ali i mislim da on ne bi bio baš veliko pojačanje za nas – smatra Wilkins te dodaje:

– Veliko, značajno pojačanje za Chelsea mogu biti samo Iniesta, Xavi i Messi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LI
lipovcanin
23:21 20.07.2011.

Ruku na srce ali Wilkins ima pravo!

DU
Deleted user
20:49 20.07.2011.

pliva patka preko save, nosi pismo navrh glave. u tom pismu piše ne volim te više.

JA
JackRussell
21:53 20.07.2011.

\"Engleski mediji pišu da je stvar otišla tako daleko da će slanje službenog zahtjeva za odlazak iz Tottenhama nadgledati Lukina žena Vanja!\" - ovakve gluposti mogu pisati samo hrvatski novinar....vjerojatno najgori, najneobrazovaniji novinari na svijetu....iz cijele ove višetjedne priče oko Modrića ispada da svi samo čekaju da se dogodi najgore, odnosno da Modrić povuće svoj najjači adut, pošalje svoju ženu koje se valjda svi boje....kaže Modrić: \"Harry, Daniel, htio sam da se rastanemo kao prijatelji, ali eto natjerali ste me na taj korak...:\"....uzvraćaju u glas Harry i Daniel: \"Ne....ne misliš valjda....ne....nemoj molim te...:\"....Modrić završava: \"Žao mi je, nemam više izbora....šaljem svoju ženu da vas uništi...\"....Harry i Daniel: \"Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........\"