NE ODUSTAJE

Modrić otkrio koji mu je najveći motiv u karijeri: Stalno govore da sam mrtvac i da trebam u mirovinu

Foto: Screenshot BT Sport
Modrić otkrio koji mu je najveći motiv u karijeri: Stalno govore da sam mrtvac i da trebam u mirovinu
21.02.2023.
u 08:34
Hrvatski maestro gostovao je kod bivšeg igrača Manchester Uniteda na poznatoj televiziji
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić gostovao je u emisiji legendarnog Rija Ferdinanda na BT Sportsu uoči dvoboja osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i madridskog Reala. Razgovor između dvije nogometne ikone bio je vrlo zanimljiv, a Modrić se dotaknuo komentara o tome da je prestar te kako bi se trebao umiroviti. 

– Prije svake utakmice govore: ''Modrić se mora umiroviti'', ''Kroos ne treba igrati'', ''Benzema je ovakav i onakav'', ponavljaju da smo mrtvi, ali mi im ne prestajemo dokazivati da su u krivu – ispričao je Modrić.

– Ma kakvi, pa ja sam s 36 godina na terenu izgledao gotov, a ti u toj dobi dominiraš protiv PSG-a! – reagirao je Ferdinand i kazao što misli o tome. 

 

 

Također, Modrić se prisjetio prošlogodišnjeg osvajanja Lige prvaka upravo protiv Redsa kada su ih svi otpisivali već od početka nokaut-faze. 

– Ružno je to. Prije svake utakmice s ovim suparnicima su nas otpisivali, a onda kada smo protiv svih njih nadoknađivali zaostatke, preokretali i pobjeđivali, govorili su da je to zato što imamo sreće. Svi su bili favoriti protiv nas, od prve nokaut-runde do finala. Točnije, javnost ih je takvima proglasila. Slušali smo i gledali kako nas svi otpisuju i sumnjaju u nas. Gorjeli smo od toga da im pokažemo suprotno i to nam je bio najveći motiv. Svi su govorili da će proći – PSG, Chelsea, City – rekao je Luka. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.