LUKA SE OPROSTIO OD BRAZILCA

Modrić poslao emotivnu poruku Casemiru i otkrio koju su hrvatsku riječ koristili na terenu

Foto: Sportimage
Modrić poslao emotivnu poruku Casemiru i otkrio koju su hrvatsku riječ koristili na terenu
20.08.2022.
u 08:39
Njegov nasljednik će vjerojatno biti Tchouaméni koji je ovog ljeta stigao iz Monaca.
Pogledaj originalni članak

Raspao se legendarni Realov vezni red s kojim je španjolski velikan poharao Europu i osvojio mnoge trofeje. 

Brazilski zadnji vezni Casemiro odlučio se poražiti nove izazove izvan Madrida i potpisati za Manchester United kako bi ponovno udružio snage s Cristianom Ronaldom i Raphaelom Varaneom

Luka Modrić i Toni Kroos tako su ostali bez pouzdanog partnera i osigurača u veznoj liniji, obojica su se emotivnim porukama oprostili od donedavnog suigrača, objavila je Marca.

- Postao si pravi vođa. Uvijek si bio tu za suigrače i Real Madrid. Uvijek ćemo se sjećati toga. Zajedno smo osvojili puno trofeja, ali meni su najvažniji zajednički trenuci s tobom iza kulisa, oni za koje ne zna nitko osim nas. Ono što smo proživljavali svakog dana u trening-kampu Valdebebas. Posebno šale s tobom jer uvijek si bio sjajno raspoložen, čak i u stresnim situacijama i kod neuspjeha. - napisao je hrvatski kapetan pa otkrio jednu zanmljivost:

- Znao sam da ću od tebe na travnjaku čuti hrvatsku riječ 'Njega, njega!' i puknuti od smijeha - 

Brazilac je odigrao preko 330 utakmica za Kraljeve u deset godina, njegov odlazaka Carlo Ancelotti će teško nadoknaditi.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

A

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.