ZBOG GLEŽNJA

Modrić propušta dvoboj s Blackburnom

Foto: AFP/Reuters
Modrić propušta dvoboj s Blackburnom
18.12.2009.
u 15:38
Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izostavljen je s popisa kandidata na koje menadžer Tottenhama Harry Redknapp računa za dvoboj 18. kola engleskoga nogometnog prvenstva.
Pogledaj originalni članak

Spursi u subotu gostuju kod Blackburn Roversa na Ewood Parku, a Redknapp je izostavio Modrića iz kadra zbog ozljede gležnja.

Druga dva hrvatska reprezentativca u redovima Spursa Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar najavljeni su u prvoj postavi.

Modrić se 12. prosinca vratio natjecateljskim utakmicama nakon 105 dana pauze zbog loma fibule desne noge. Ušao je u igru u 58. minuti u domaćem porazu Spursa od Wolverhamptona (1-0) i zaradio je ovacije navijača. U sljedećoj utakmici, domaćoj pobjedi protiv Manchester Cityja 3-0 (u srijedu) Redknapp Modrića nije uvodio, te je prosjedio na klupi, a sada ga je odlučio poštedjeti napora zbog ozljeda koje se očito javljaju kao posljedica dugotrajnog izbivanja.

Nakon 17 odigranih kola Tottenham je petoplasirana momčad premierligaške ljestvice sa 30 osvojenih bodova, a Blackburn je 12. sa 11 osvojenih bodova manje.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.