Španjolci otkrivaju napetosti

Modrić se naljutio i stao protiv Ronalda, Kovačić mu dobacio: Ne znaš mi ni ime!

Foto: UESyndication/PIXSELL
Modrić i Ronaldo
Foto: Jose A. Garcia/UESyndication/PIXSELL
Modric Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
02.03.2016.
u 08:43
"Protiv Ronalda su i Modrić i Kroos, dvojac koji nije izravno prozvan, ali se naljutio na Ronalda, baš kao i Isco".
Pogledaj originalni članak

Španjolski mediji i dalje se bave sukobima u Realu koji su započeli zbog nepromišljenih izjava Cristiana Ronalda. Portugalac je rekao da bi Real bio prvi da su svi na njegovoj razini, a to je razljutilo neke njegove suigrače.

Diario Gol saznaje da se Ronaldo ispričao, ali nisu svi prihvatili ispriku.

– Nekoliko igrača ljutito je na Ronalda i to uopće ne krije. Situacija je zahtijevala objašnjenje, a kapetan Sergio Ramos predvodio je razgovore koji su bili napetiji nego što se očekivalo – piše Diario Gol.

U članku se navodi da je najviše pogođen Jese, koji je u Ronaldu vidio idola, dok je Lucas izjavio da bi ubuduće trebao paziti što govori. 

A što mu je rekao Mateo Kovačić?

– Kovačić je pokazao nevjerojatan karakter. On se okrenuo Ronaldu i u šali mu dobacio: "Ne znaš ni kako se zovem!" – piše autor članka i dodaje:

– Protiv Ronalda su i Modrić i Kroos, dvojac koji nije izravno prozvan, ali se naljutio na Ronalda, baš kao i Isco.

U svakom slučaju, situacija u Realu nije bajna, prvenstvo su vjerojatno izgubili, a atmosfera je narušena. Ramos će imati pune ruke posla i morat će ustrajat u namjeri da sve vrati u normalu. To je već i počeo raditi jer je na jučerašnjem treningu Reala podviknuo na svoje suigrače koji su bili potpuno nezainteresirani.

>>Ne samo da ga je omalovažio, Ronaldo nije znao ni kako se Kovačić zove!

>>Ronaldo se ispričao, no Perez je već pronašao zamjenu za Portugalca!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

PA
Paket
08:59 02.03.2016.

Ronaldo je umišljen a polako i pada u formi. Realu bi bilo najbolje da ga proda na ljeto jer je to zadnji vlak da uzmu veliku lovu za njega

ZR
zrinx
09:27 02.03.2016.

Ronaldo proziva druge, a na toj utakmci je imao dvije čiste prilike da zabije gol , pa nije. Znači da ni on nije bio na razini zadatka. Činjenica je da su tu utakmicu loše odigrali, ali ni on nije obavio svoje, tako da bi mu bilo bolje da krene od sebe, prije nego što kritizira druge.

Avatar germanikus
germanikus
14:17 02.03.2016.

EUJanez...hihihihihihihih...Janez komentira nogomet ...to je kao kad bi slijepac opisao zalazak sunca!Dragi Janez iz Janezlanda za vas Slovence maksimum maksimuma su skijaški skokovi kojim se bave likovi nesposobni za ozbiljne sportove!