Veznjak Reala

Modrić: Zašto igram dobro? Jer sam sretan!

Foto: Reuters/Pixsell
Modrić: Zašto igram dobro? Jer sam sretan!
13.11.2013.
u 09:13
– Vremenski uvjeti ne mogu nam biti opravdanje jer će uvjeti biti jednaki i nama i njima
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić ove sezone jedan je od glavnih igrača madridskog Reala. Ustalio se u momčadi Carla Ancelottija i postao jedan od najstandardnijih.

– Zašto igram tako dobro? Zato što sam sretan i zadovoljan. Bio sam sretan i dok sam igrao u Engleskoj, a to se onda vidjelo i na terenu. A ista stvar je i sada u Madridu, prenose španjolski mediji Lukinu izjavu.

Modrić je trenutačno na reprezentativnom okupljanju, a osvrnuo se i na utakmicu s Islandom.

– Vremenski nam uvjeti ne mogu biti opravdanje jer će uvjeti biti jednaki i nama i njima. Poznajem neke igrače Islanda, imaju dobru momčad. Ako su završili drugi u skupini, to znači da su dobri. No, mi smo u posljednje vrijeme igrali loše i moramo se iskupiti zbog toga – rekao je Modrić. 

>>Modrić: Moramo biti Hrvatska na koju su se ljudi naviknuli

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SE
sestrićna
11:45 13.11.2013.

nije baš ista stvar igrati za reprezentaciju i za real..potpuno različito okruženje atmosfera suigrači navike psihički i fizički napori..sve je različito..ekipa je poanta svakog kolektiva..ako neki kotačići u reprezentaciji nisu jednako dobri kao u klubu onda i većina igrača lošije igra nego u klubu..

MU
muh
10:06 13.11.2013.

Ha ha ha

JO
jodax
10:59 13.11.2013.

modricu ne fantaziraj!mozes biti sretan ali igra ti je nula bodova lose igras decec a mogao bi puno bolje ali ocito dolazi do zasicenja i previse novaca a novci kvare ljude. los si jako los ,ne fantaziraj